A Wanted: Dead átcsúszott 2023-ra! [VIDEO]

A Soleil játéka (amit a 110 Industries fog kiadni) kissé vicces megjelenési dátumot kapott, miután az eddig tervezett idei negyedik negyedéves (október-december) időszakot nem tudják a Wanted: Deaddel tartani.

 

A Soleil és a 110 Industries viszont bemondta, hogy most már konkrét megjelenési dátumot is kapott a Tencent kötelékébe tartozó játék: 2023. február 14-ére tették át a rajt időpontját. Júniusban már jellemeztük a játékot: „A Wanted: Deaden a Ninja Gaiden és a Dead or Alive fejlesztői dolgoznak, és ez egy hybrid hack’n’slash/lövöldözős játék lesz. A játék a Zombie Unit, egy hongkongi elit rendőri egység egy hetét követi nyomon. Ők egy nagyszabású vállalati összeesküvés leleplezésére készülnek ebben az időtartamban. Főszereplőnk Hannah Stone hadnagy, egy keménykötésű hongkongi zsaru lesz. Nyessük le a zsoldosokat, a bandatagokat és a magán katonai vállalkozókat ebben a látványos cyberpunk kalandban.

A közelharcban tehát értelemszerűen a hack’n’slash játssza majd a hangsúlyt. Használjuk a halálos mozdulatok széles választékát és több a tucat egyedi befejező mozdulatot. Eközben külső nézetes lövöldözésre is vállalkozhatunk. Harcolj beltéren és kültéren egyaránt a gépfegyverekkel, gránátvetőkkel és harci puskákkal. Több mint nyolcvan egyedi befejező, kivégző mozdulat lesz, és eközben a Wanted: Dead a fejlett fegyverek és a lo-tech 90-es évek retro futurizmusának őrült keveréke lesz. A történetet magával ragadónak ígérik, és ugye ez Hongkong disztópikus változatában fog játszódni.

Az élmény a Soleil szerint igazán hardcore lesz: a harcok nem lesznek könnyűek, úgyhogy legyünk kellően elszántak, mert mindent ki kell hasznánlunk magunk körül, miközben zsoldosok és magánbiztonsági erők hordáin küzdjük át magunkat. Azért az oldschool beat’em up sem marad ki: ez azt jelenti, hogy a továbbjutáshoz ki kell iktatni a közelben levő ellenfeleinket, és a műfaj minden fordulatát bevetik a fejlesztők, akik amúgy a 6. konzolgeneráció stílusát akarták elhozni. (SEGA Dreamcast, Sony PlayStation 2, Microsoft Xbox, Nintendo GameCube…)”

A Wanted: Dead tehát február 14-én jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam), továbbá PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu