A Motive is egy Marvel IP-n dolgozik?

Miközben a Motive-tól most a Dead Space remake-et várjuk, a pletykák szerint ők is „az egérbirodalommal” foglalkozhatnak Isaac Clarke kalandjának felújítása után.

 

Augusztusban arról volt szó, hogy a Vasemberrel kapcsolatban az Electronic Arts egy egyjátékos játékot fejleszthet. Aztán volt egy olyan pletyka, hogy a Disney & Marvel Games Showcase során a héten ez be is lesz jelentve, de ez végül nem következett be. Itt lép be a képbe a GiantBombnál dolgozó Jeff Grubb, aki a Twitteren azt írta, hogy ez volt a másik játék, amiről nemrég beszélt, mielőtt a Fekete Párducos (Black Panther) projektről szót tett. Szerinte sokat nem kell várni a hivatalos bejelentésre, de arra igen, hogy játszhassuk. Hozzátette, hogy a Fekete Párduc előtt itt lesz Tony Stark.

A Fekete Párduccal kapcsolatban az Electronic Arts redmondi stúdiója felé kell érdeklődnünk. Ezt Kevin Stephens alapította, és ő korábban a Monolith Productions (Middle-Earth: Shadow of Mordor, Middle-Earth: Shadow of War…) vezetője volt. De a Motive-nak mi köze van a témához?  Grubb kiemelte, hogy a Motive dolgozik a Vasember-játékon: ez lesz a Dead Space Remake után a következő projektjük. A Fekete Párducon pedig többen is dolgoznak a Middle-Earth: Shadow of Mordor fejlesztői közül (nem csoda, hisz a Monolith Productions vezetője is átnyergelt az Electronic Artshoz).

Az EA Motive-ot Jade Raymond alapította amúgy: a Ubisoftnál az Assassin’s Creed elindításában kimondhatatlanul fontos szerepet játszó hölgy onnan jött át ide, hogy a DICE-nak segítsen a Star Wars: Battlefront II egyjátékos kampányának létrehozásában, de a Mass Effect: Andromedával összedőlő BioWare Montréallal való egyesülés után ő amúgy a Google-höz ment, hogy a Stadia Games & Entertainment vezetője legyen, de a belsős fejlesztések leállítása után a PlayStationhöz vándorolt, hogy a Haven Studiosnak egy élő szolgáltatásos, live service projekten dolgozzon.

A Motive Vasemberes játéka amúgy még nem hivatalos. Remélhetőleg nem lesz akkora kudarc a repülés. Ezt az Anthem is felmutatta, de az a játék menthetetlen eset volt.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu