Hellraiser: Jamie Clayton átalakulása Pinheaddé egy Timelapse videóban [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Hulu Hellraiser című filmjének kulisszái mögött készült timelapse videón látható, ahogy Jamie Clayton a sminkszékben átalakul Pinheaddé.

 

Jamie Clayton Pinheaddé alakítása a Hulu új Hellraiser-filmjéhez nem kevesebb, mint négy órát vett igénybe, és egy új, a kulisszák mögül készült videóban megnézheted, hogyan zajlott a folyamat az elejétől a végéig. A timelapse videó a színésznő smink nélküli, majd a teljes Pinhead kinézetét viselő színésznővel kezdődik, és a teljes átalakulást mutatja be. A videót alább megnézheted.

„A smink elkészítése négy órát vesz igénybe, és körülbelül 45 percet és egy órát vesz igénybe a smink eltávolítása” – magyarázta Clayton a featurette-ben. „Rengeteg protézis van benne, és a ruha nagyon nehéz, nagyon szoros és nagyon kényelmetlen”.

Majd rögtön hozzátette: „De annyira gyönyörű. És annyira vad.”

Clayton a filmbeli szerepével Pinheadként debütál, és Doug Bradley, Stephan Smith Collins és Paul T. Taylor után ő lesz a negyedik, aki eljátssza a szerepet. Míg a Hulu-film egy új Pinheadet mutat be, a filmben visszatér a franchise alkotója, Clive Barker, aki producerként működött közre a filmben. David Bruckner rendezett Ben Collins és Luke Piotrowski forgatókönyve alapján. Az új szereplőgárda tagja még Odessa A’zion, Brandon Flynn, Goran Visnjic, Drew Starkey, Adam Faison és Aoife Hinds.

A smink csak az átalakulás fele

 

Négy óra a sminkszékben, és Jamie Clayton úgy fog kinézni, mint Pinhead, de ahhoz, hogy igazán beleélje magát a karakterbe, a színésznőnek mentálisan is bele kell bújnia a karakterbe. Egy korábbi, a Screen Rantnek adott interjúban Clayton arról beszélt, hogy a tűk felhelyezése az arcára csak a fele volt a karakterbe való belebújás folyamatának. A Cenobita elméjébe is bele kellett helyezkednie, amihez az is kellett, hogy elszigetelje magát a stábtagoktól, és csak arra koncentráljon, hogy Pinheadként gondolkodjon.

„Miután felvettem a sminket és az egészet, kétélű kard volt, hogy mentálisan és fizikailag is eljussak oda” – mondta Clayton. „A ruha, a nyak és az illeszkedés, mindez segít nekem, hogy fizikailag is odaérjek. De David és én sokszor beszélgettünk a pap szándékairól, és arról, hogy mit gondolhat vagy érezhet a különböző jelenetekben a különböző karakterekkel. Sokat beszélgettünk róluk, így képes voltam úgymond mentálisan felkészülni aznap, ahogy a sminkelésen keresztül bemegyek.”

Majd így magyarázta: „Aztán amikor a nyaklánc felkerül, akkor már úgymond benne vagyok. Attól a perctől kezdve, hogy kilépek a sminkes utánfutóból, tényleg benne vagyok a forgatás teljes időtartama alatt. Nagyon csendes vagyok, és elszigetelem magam. Igazából csak Daviddel beszélgettem a forgatás alatt, aztán Sierrával egy sarokban.”

A Hellraiser már streamelhető a Hulun. Az erős debütálás után a film rengeteg dicséretet kapott a kritikusoktól és a horrorrajongóktól egyaránt, sokan a franchise legjobb filmjeként emlegették Clive Barker eredeti filmje óta. A franchise jövője egyelőre bizonytalan, de a pozitív fogadtatás miatt jó eséllyel nem utoljára láttuk Clayton Pinheadjét.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu