Assassin’s Creed: Valhalla: úton az utolsó nagy frissítés

A Ubisoft játéka nem fog kapni New Game+ módot (ami több akció-kaland AAA játékban megszokottá vált).

 

Az Assassin’s Creed: Valhalla szokatlanul sok tartalmat kapott a megjelenés után, de azért bele kell gondolnunk abba, hogy 2021-ben nem jött ki új játék a franchise-hoz, és idén sem jött ki folytatás. Ezért a Ubisoft Montréal például a roguelike játékmóddal, a The Forgotten Sagával, illetve a Dawn of Ragnarok nevű kiegészítővel bővítette ki a kurrens-gen konzolokon nyitócímként funkcionáló Assassin’s Creedet, ami elért a megjelenés utáni tartalmi frissítés utolsó állomásához.

A francia kiadó bejelentette, hogy a The Last Chapter (az utolsó fejezet) decemberben érkezik, és a „Raven [Holló] klánban eltöltött időnket lezárja, továbbá a játék során kialakult történetszálakat is elvarrja” a Ubisoft szerint. Több feltétele is van annak, hogy elérjük az új tartalmakat. A fő történetet vigyük végig, hogy Anglia mindegyik territóriuma hozzánk kötődjön; az Asgardhoz és a Jotunheimhez kapcsolódó mitológiai történetszálakat fejezzük be; a letelepedési helyünk legyen ötös szinten és a Jomsviking barakkokat építsük fel; illetve az Order of the Ancients (Ősök rendje) célpontjait mind öljük meg és fedjük fel a vezetőjüket.

„Mivel a[z Assassin’s Creed:] Valhalla elindulása utáni időszak a végéhez közeledik, van néhány friss információnk a fejlesztésől. A Ravensthorpe-ban már nem fogjuk a továbbiakban az időben korlátozott fesztiváleseményeket lebonyolítani. Azok számára, akiknek nem volt lehetőségük részt venni a Yule, Ostara, Sigrblot vagy Oskoreia fesztiválokon, a korábbi fesztiválok összes jutalma elérhető lesz az Anglia-szerte található összes kereskedőnél a The First Night of Samhain (Glowecestrescire történetszál) küldetés teljesítése után. Ez lehetőséget ad arra, hogy ezüstért cserébe olyan jutalmakat szerezz, amelyekről esetleg lemaradtál. Ebben a frissítésben vadonatúj jutalmakkal is bővítjük a játékot, hogy megköszönjük a folyamatos támogatásotokat!

Az Assassin’s Creed: Valhalla egy egyedi Assassin’s Creed-élményként épült fel, amely szerkezetében nagyon különbözik az elődeitől, és új módokat kínál a világgal és a karakterekkel való kapcsolatteremtésre. Amikor a New Game+ megvalósítását vizsgáltuk, rájöttünk, hogy a játék mélysége korlátozott lehetőségeket ad arra, hogy az újrajátszhatóságot egyedivé és kifizetődővé tegyük,” írta a Ubisoft.

A The Last Update december 6-án érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Amazon Lunára.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu