A Hogwarts Legacy kezdőzenéje a legendás Harry Potter téma lesz

A Harry Potter-filmekhez hasonlóan a Hogwarts Legacy is olyan hangsávval fog rendelkezni, amely kiemeli a rogwarti házak közötti különbségeket.

 

A Harry Potter-rajongók izgatottan várják a Hogwarts Legacy megjelenését, amely azt ígéri, hogy életre kelti a varázslóiskolát. A játékosok az órákon való részvétel mellett varázslényeket is meglovagolhatnak, párbajokban vehetnek részt, és barátságot köthetnek diáktársaikkal. Ahogy azt a rajongók remélik, a játékosokat a négy Roxfort-ház egyikébe is be lehet majd lépni. Mindegyik háznak saját közös szobája lesz, és az egyedi hangsávoknak köszönhetően ugyanolyan egyedinek érződnek majd, mint a Harry Potter-filmekben.

Ahogy a legutóbbi Hogwarts Legacy gameplay trailerből kiderült, a játékosok a kastély felfedezése közben rengeteg varázslatos zenét hallhatnak majd, amelyek elvarázsolják a kastélyt. Ez a vizuális részletekkel együtt olyan autentikus élményt eredményez, amit a hardcore játékosok biztosan értékelni fognak. A játékosok házválasztása is hatásosabbnak fog tűnni, hiszen sokat tettek azért, hogy a házak kellően különbözőnek érezzék magukat.

 

A Harry Potter varázslatos zenéje

 

A Harry Potter-filmek tovább növelték a franchise népszerűségét, és sok rajongó számára nagyban befolyásolják, hogyan képzelik el Roxfortot és diákjait. Minden idők legnagyobb bevételt hozó filmjei közé tartoznak, és a Harry Potter-univerzum szeszélyét és varázsát a kiváló alakításoknak és a felejthetetlen, részben John Williams által komponált filmzenének köszönhetően ragadják meg. A különböző Roxfort-házaknak is megvan a maguk egyedi témája, amely kiemeli különleges tulajdonságaikat. Például a Slytherin diákjainál baljós és finom hangsáv szól, míg a Griffendél diákjainál diadalmas hangsáv szól. Úgy tűnik, hogy a készülő játék a filmekből is merít majd néhány támpontot, és nagy hangsúlyt fektet a hangsávra, hogy megteremtse a kastély hangulatát.

Nemrég a játékosok egy bővített gameplay trailert kaptak a Hogwarts Legacy-ról. Mint a játékosok láthatták, a játékban nagy szerepet kapnak a különböző Roxfort-házak, és a játékosok kiválaszthatják, melyik házba szeretnének tartozni. Mindegyik háznak saját kollégiuma és közös szobája van, és ezek tükrözik a ház témáit és értékeit. A bemutatott Hufflepuff közös szobában például rengeteg sárga van, ami a ház színe. Alacsony a mennyezet, és alagutak kötik össze a közös helyiséget a kollégiummal, így olyan érzést kelt, mintha egy hangulatos borzbarlang lenne. Mivel a ház a gyógynövénytanhoz kötődik, rengeteg növény is díszíti a közös helyiséget.

A kastély hangulatát segítendő, minden egyes közös helyiségnek saját, a különböző házakhoz illő hangsávja van. Amikor például a játékosok felfedezik a Hufflepuff közös szobáját, lágy és vidám fuvolazene szól, ami a közös helyiséget nagyszerű hellyé teszi a kikapcsolódáshoz. Ezzel szemben egy korábbi bemutató, amely a Slytherin közös szobájába engedett bepillantást a játékosoknak, csillogó zongorabillentyűkkel és hosszú hegedűs suttogással telt, ami tökéletes hátteret biztosít a csínytevésekhez. A Griffendél közös helyiségének zenéje diadalmas dagadásba torkollik, így tökéletes zene a világ meghódítása előtt. Bár a változtatások finomak, mégis nagyban hozzájárulnak a különböző házak megkülönböztetéséhez és egyedi személyiségükhöz.

A Hogwarts Legacy késik, és bár eredetileg az idei ünnepi szezonban kellett volna megjelennie, most 2023 elejére tolódott. A legújabb trailer azt sugallja, hogy a késés talán megérte, hiszen Roxfort kastélya csodálatos helynek tűnik, amit felfedezhetünk. A lenyűgöző hangsávval az egyik legemlékezetesebb Harry Potter-játék lehet.

A Hogwarts Legacy 2023. február 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu