Gyanúsan áttervezett Donkey Kong a Mario-film új előzetesében [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Nintendo valamit tervez a termetes gorillával, mert arcfelvarráson esett át…

 

A Super Mario Bros. Movie megkapta második előzetesét, ami ugyanolyan gyönyörű mint az első, ugyanis ragaszkodik a forrásanyaghoz, miközben képes a filmvásznon elvárt, tempósabb, lendületesebb szintre emelkedni. (Ezen az összképen valamelyest ront, hogy nem Mario évtizedes hangját, Charles Martinetet kérték fel a szerepre, hanem Chris Pratt vette át a helyét…) Az első videóban csak a bajszos vízvezeték-szerelő (?) és Bowser volt látható, de a nagy N korrigálta ezt a hiányosságot az új előzetesével.

A Nintendo és a Universal Pictures jóvoltából a lent beágyazott videóban több karakter is felbukkan. Láthatjuk Luigit, Peach hercegnőt (aki ezúttal nem a szokásos szerepében lesz, úgyhogy nem lesz elrabolva…), illetve Donkey Kongot is, aki máshogy néz ki mint eddig. Szerencséjére a látványa mit sem romlott, úgyhogy az Illumination (Despicable Me, magyarul Gru; Sing, magyarul Énekelj!) korrekt módon kezelte a Nintendo tulajdonát. Arra is utal a videó, hogy Mario galaxisos mozduatokkal a Rainbow Roadon találhatja magát egy gokartban. Csak nem biccentenek a Super Mario Galaxy és a Mario Kart felé?

A Nintendo Directben (ahol csak a filmről volt szó) viszont felbukkant Miyamoto Shigeru is, aki kiemelte Donkey Kong 40. évfordulóját, illetve megmutatta az új dizájnt is. Miért tenne így a nagy N oszlopos figurája, ha nem egy új Donkey Kong-játék készül? A Donkey Kong Country Returns: Tropical Freeze 2014-ben jött ki a Wii U-ra, majd 2018-ban Switch-re. Azóta egy konzolgenerációt lezavartunk, szóval ideje volna valami újnak. Talán a Tropical Freeze fejlesztői, a Retro Studios tevékenykedik ezen… de nekik ott van a Metroid Prime 4 is.

A Super Mario Bros. Movie Észak-Amerikában április 7-én debütál. Anna Taylor-Joy szólaltatja meg Peachet, Charlie Day Luigit, Jack Black Bowsert, Keegan-Michael Key Toadot, Seth Rogen Donkey Kongot, Fred Armisen Cranky Kongot, Sebastian Maniscalco Spike-ot, illetve Kevin Michael Richardson Kameket.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu