Vajon meglenne az új James Bond?

MOZI HÍREK – Amióta Daniel Craig lemondott James Bond szerepéről, a közösségi médiaplatformokat elárasztották a következő Bondról szóló beszélgetések. Míg korábban Idris Elbát jelölték meg esélyesként a posztra, a legfrissebb hírek szerint Aaron Taylor-Johnson az új favorit.

 

A The Sun által közzétett jelentés szerint az angol színész nemrég jelent meg egy próbafelvételen, ahol a Bond-producer Barbara Broccoli megkedvelte őt. Egy forrás elmondta a kiadványnak: „Aaron szeptemberben elment egy próbafelvételre, hogy ő legyen a következő Bond, és a producereknek és Barbarának nagyon tetszett. Most ő az egyik befutó.”

Craig távozása után sok rajongó kifejezte, hogy változást szeretne látni a franchise örökségében. Míg egyesek egy női Bondot követeltek, mások más területeken szerettek volna több reprezentációt látni. Az év elején Broccoli azt mondta, hogy a következő Bond idősebb lesz.

A producer azt is elárulta: „Ezt még átbeszéljük. Nincs forgatókönyv, és addig nem is tudunk előállni vele, amíg nem döntjük el, hogyan közelítjük meg a következő filmet, mert ez valójában a Bond újbóli feltalálása. Újra feltaláljuk, hogy ki ő, és ehhez idő kell. Azt mondanám, hogy a forgatás még legalább két évig tart.”

Aaron Taylor-Johnson az utóbbi időben lenyűgözően jó formában van, Christopher Nolan Tenet című filmjében nyújtott dicséretes alakítását követően a Bullet Trainben nyújtott komikus alakításával. Az Atlanta sztárjával, Brian Tyree Henryvel való párosítása David Leitch legújabb akciófilmjének egyik csúcspontjának bizonyult.

Viszont azt azért ne felejtsük el, hogy ez még csak meghallgatás a James Bond szerepre és már számtalan „ígéretes” színész részt vett ilyeneken (akik „tetszettek” Barbara Broccoli-nak) és akikből végül nem lett Bond.

Forrás: Farout Magazine

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu