Eléggé furcsán szivárgott ki a Street Fighter 6 megjelenési dátuma! [VIDEO]

A Capcom most foghatja a fejét, mert valószínűleg nem akarta a japán cég, hogy a közönsége így tudja meg, hogy a Street Fighter sorozat legújabb tagja mikor érkezik.

 

A Capcom ezúton is megköszönheti a Sony-nak, hogy a PlayStation Store-on felbukkant a Street Fighter 6 előrendelői oldala, ahol a japán cég elhelyezett egy olyan megjelenési dátumot, ami nem tűnik ideiglenes, placeholder időpontnak, ugyanis péntekre esik a kérdéses nap. Lent beágyaztunk egy videót is a PlayStation Store-os oldalról, amiről azért egy jobb minőségű kép is látható.

Szóval a szivárgás alapján három kiadásban fog megjelenni a Street Fighter 6. Az alap változattal a játék mellett hat karakter az első kosztümének 10. színét, illetve különleges jelzőket és matrickát kapunk a játékban. Nem, az nem egy elírás volt: első kosztüm, tizedik szín, hat karakternek. Ebből nekünk az az érzésünk támad, hogy a japán cég erősen monetizálni fogja ezt… miközben ez szinte fix, hogy ott lenne a játék lemezén. Egy évtizede pont miattuk terjedt el az on-disc DLC fogalom, amikor pénzt kértek a játék lemezén már elhelyezett tartalomhoz való hozzáférésért.

A Street Fighter 6 Deluxe Edition ehhez még hozzá fog adni egy, az első évre szóló season passt a karakterekkel (ők character passnak mondják), de van egy Ultimate Edition, ahol a character pass helyét egy első éves ultimate pass veszi át. Fogalmunk sincs, hogy mi a különbség a kettő között, de nem kizárt, hogy ez valamilyen fizetős battle passnak felelne meg egy free-to-play játékban (pl. Overwatch 2, Fortnite). De mind a három kiadásnál feltüntették a megjelenési dátumot!

A PlayStation Store szerint így a Street Fighter 6 június 2-án jelenhet meg PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, szinte garantált, hogy Denuvóval), illetve PlayStation 4-re. A játék hamarosan egy újabb zárt bétatesztet kap: ez a tervek szerint december 16-ától 19-éig tart.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu