[TGA 2022] Scars Above: megjelenési dátum és gameplay trailer a horror hangulatú sci-fi shooterhez! [VIDEO]

A The Game Awards 2022 játékshow alatt a Prime Matter és a Mad Head Games bemutatta a Scars Above első gameplay-trailerét. A harmadik személyű sci-fi shooter akció-kaland trailerével együtt a hivatalos megjelenési dátumot is megkaptuk!

 

A játékosok Dr. Kate Ward űrhajós és tudós űrcsizmáját öltik magukra, akit egy kolosszális és rejtélyes idegen építmény, a Metahedron felderítésére küldenek, amely hirtelen jelent meg a Föld körüli pályán. A dolgok nem a tervek szerint alakulnak, és a Metahedron átrepíti Kate-et és csapatát az űrön, egy titokzatos naprendszeren kívüli bolygóra. A furcsa, ellenséges világon egyedül ébredve és a túlélésre elszántan Kate elindul, hogy megtalálja a legénységét, és megfejtse a rejtélyt, hogyan kerültek erre az idegen világra, és pontosan hol vannak.

Kate a veszélyes bolygó idegen állat- és növényvilágának letapogatásával és elemzésével vizsgálja meg a környezetét, majd a megszerzett tudását felhasználva különböző elemi fegyvereket, kütyüket és fogyasztási cikkeket készít a túléléshez. Miközben csapata után vadászik, Kate-nek az alkotásaira és ügyességére kell hagyatkoznia, és a környezetet a maga javára használnia, hogy legyőzze a furcsa világot benépesítő szörnyetegeket. Ennek ellenére kitart, miközben megpróbálja megfejteni egy ősi idegen civilizáció rejtélyét, és kideríteni az igazságot arról, hogy mi történt vele és csapatával.

Az egyébként elég erősen a Sony exkluzív Returnalra (melynek jövőre lesz PC-s verziója is) hasonlító Scars Above 2023. február 28-án jelenik meg PC-re a Steamen keresztül, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. Az új gameplay trailer megjelenését követően egy ingyenes demót is közzétettek a Steamen, hogy a játékosok megnézhessék a játék prológusát és első fejezetét.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu