Colin Farrell elárulta, mikor kezdődik a Pingvin-központú The Batman spin-off forgatása

MOZI HÍREK – A díjnyertes színész, Colin Farrell szerint amit a The Batman filmben láthattunk, az csak „a jéghegy csúcsa”.

 

A Magyarországon január 26-án bemutatásra kerülő A sziget szellemei sztárja, Colin Farrell továbbra is izgatottan nyilatkozik az HBO Max The Penguin spin-off sorozatáról. A színész bevallotta, hogy The Batman forgatása alatt nem tudott a sorozatról, de mindenképpen szerette volna jobban megismerni a karaktert a forgatás alatt.

Farrell a Palm Springs-i Nemzetközi Filmfesztivál díjátadó gáláján beszélt a Varietyvel, ahol megkérdezték tőle, hogy tudott-e arról, hogy A denevéremberből spin-off sorozat készül. Gyorsan válaszolt: „Istenem, nem”. A Pingvin színésze ezt így folytatta: „Az egyetlen dolog, amiről volt egy elképzelésem, hogy közel sem fedezhettem fel annyira a karaktert, amennyire szerettem volna.

„Mert ott volt ez a sok rendkívüli munka, amit [a sminkesek] Mike Marino és Mike Fontaine és csapata végzett, és én csak a jéghegy csúcsának gondoltam – bocsánat a szóviccért -, hogy azt a hat-hét jelenetet megcsinálhattuk, amit a filmben. Hálás voltam értük, de többet akartam.”

Colin Farrell a #ThePenguin sorozatról mesél: „Azt gondoltam, hogy ez volt a jéghegy csúcsa, bocsánat a szóviccért, hogy megcsinálhattuk azt a hat-hét jelenetet a filmben. Hálás voltam értük, de többre vágytam.”

Farrell ráadásul elmondta, hogy A pingvin forgatása februárban kezdődik. Az HBO Max sorozatának még nincs premierdátuma, bár a Palm Springs-i színésznő, Cristin Milioti főszerepet fog játszani A Batman spin-offjában. A hírek szerint ő fogja alakítani Sofia Falconét, Carmine lányát.

Ha már Carmine Falcone (akit a filmben John Turturro alakít), Farrell korábban elárulta, hogy A Pingvin azzal nyit, hogy végigsétál Falcone elárasztott irodáján. A sorozat nagyjából egy héttel A Batman eseményei után játszódik.

Farrell egyébként A Batman 2.-ben is játszik. Bár azt nem tudni, hogy Matt Reeves rendező egyáltalán befejezte-e már a tervezett film forgatókönyvének megírását.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu