Kihagyhatatlan akció! Egy híres mesterlövész játék most olcsóbb a PlayStation Store-on, mint egy Dupla Big Mac a Mekiben!

Ha szereted a mesterlövész játékokat, akkor most van a legjobb alkalom beszerezni az egyik legjobbat közülük. A Sniper Elite V2 Remastered, amely 2019-ben jelent meg PS4-re, most mindössze 1219 Ft-ért kapható a PlayStation Store-ban. Ez azt jelenti, hogy kevesebbet kell fizetned érte, mint egy Dupla Big Mac szendvicsért (1290 Ft.) a Mekiben!

 

De miért érdemes megvenni ezt a játékot? Nos, ha szereted a második világháborús környezetet, a lopakodást és a távoli célpontokat leterítő lövéseket, akkor ez neked való. A Sniper Elite V2 Remastered egy felújított változata annak a 2012-es játéknak, amelyben egy amerikai titkos ügynököt irányítasz Berlin romjai között. A célod az, hogy megakadályozd a nácik rakétaprogramját és likvidáld az ellenséges vezetőket.

A játék legnagyobb vonzereje természetesen maga a mesterlövészet. A lövéseid hatását ugyanis egy lassított felvételen követheted nyomon, ahogy átrepülnek az akadályokon és becsapódnak az ellenfelekbe. A játék részletesen mutatja meg az áldozatok belső sérüléseit is: láthatod például ahogy eltörik egy csont vagy szétreped egy tüdő. Ha ez nem lenne elég brutális, akkor még választhatsz olyan módot is, amelyben minden lövést követ egy röntgenfelvétel.

A Sniper Elite V2 Remastered nem csak grafikailag lett jobb az eredetihez képest: tartalmazza az összes DLC-t is (kivéve azt, amelyben Hitlerrel kell leszámolnod), valamint új karaktereket és fegyvereket is kínál. Emellett támogatja a 4K felbontást és HDR-t is PS4 Pro-n és PS5-ön. Ha pedig unod már az egyjátékos módot vagy szeretnél másokkal játszani online vagy helyi kooperatívban, akkor kihasználhatod azt is.

A Sniper Elite V2 Remastered tehát egy remek vétel ezen az áron – de nem ez az egyetlen jó ajánlat a PlayStation Store-ban! A Mega March elnevezésű akció keretében ugyanis rengeteg más játékot is leáraztak március 15-ig. A többi játékért érdemes felnézni a PlayStation Store-ra.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu