Xbox Game Pass: ingyenes day one-megjelenést erősítettek meg áprilisra! [VIDEO]

Az Xbox Game Pass elárulta, hogy vadonatúj játék jelenik meg a platformon, valamikor április második felében.

 

 

Azoknak az Xbox Game Pass előfizetőknek, akik egy hűsítő, történetközpontú élményre vágynak, érdemes lehet majd kipróbálniuk a jövő hónapban megjelenő Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly-t.

A Chorus Worldwide kiadó és a fejlesztő Toge Productions tavaly novemberben jelentette be a Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly-t, amely már előrendelhető PC-re és konzolokra.

A stúdió a mai nap folyamán egy új trailerrel jelentette be az előrendeléseket, és megerősítette a játék április 20-i megjelenési dátumát. A Coffee Talk Episode 2 az első naptól kezdve az Xbox Game Pass-on is elérhető lesz. Így az előfizetők PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en is élvezhetik a játékot, további költségek nélkül.

A Toge Productions 2020 januárjában adta ki az eredeti Coffee Talkot. A fejlesztők által „kávéfőző és szívhez szóló beszélgetés szimulátorként” jellemzett játékban a játékosok egy barista szerepét veszik át a washingtoni Seattle egy alternatív univerzumú változatában. Itt az emberek olyan fantázialényekkel élnek együtt, mint a manók, orkok, succubusok és mások.

A pihentető lo-fi zenével és gyönyörű pixel arttal rendelkező játékban a játékosok italokat kevernek, miközben megismerkednek a különböző színes karakterekkel, akik jönnek-mennek a kávézójukban.

A hamarosan megjelenő Coffee Talk Episode 2: Hibiscus & Butterfly folytatja a történetet új és visszatérő karakterekkel. A játékosok beszélgetésről beszélgetésre folytathatják az egyedülálló városi fantasy környezet felfedezését. A Coffee Talk 2 játékosai különféle ízletes kávéitalokat keverhetnek, különféle hozzávalókkal kísérletezve új recepteket hozhatnak létre. Eközben a Coffee Talk Episode 2 folyékony szimulációja lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megmutassák kreatív oldalukat az italok különböző módon történő díszítésével.

Az eredeti Coffie Talk három évvel ezelőtti megjelenésekor elsöprően pozitív fogadtatásban részesült, 95%-os értékeléssel a Steamen. Egy kávéfőző és beszélgető szimulátor nyilvánvalóan nem lesz mindenki kedvence. Ám a nyugodtabb élményre vágyó játékosok fontolóra vehetik az új játék kipróbálását az Xbox Game Pass-on, vagy megvásárolhatják PC-n a The Epic Games Store-on, a Steamen és a GOG-on keresztül, illetve Switch, PlayStation és Xbox konzolokra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu