Xbox Game Pass: minden idők egyik legjobb verekedős játéka érkezhet hamarosan?!

Egy bennfentes pletyka szerint az Xbox Game Pass talán megkapja a valaha készült egyik legjobb verekedős játék remasterét vagy remake-jét.

 

 

Egy bennfentes megosztotta, hogy az egyik legjobb verekedős játékfranchise, a Soulcalibur a jövőben az Xbox Game Pass szolgáltatásra érkezhet. A Soulcalibur a Bandai Namco egyik legfontosabb verekedős játékfranchise-a. Az első Soulcalibur-játék a Sega Dreamcaston debütált lenyűgözően.

Onnan a sorozatot más fő konzolokra is portolták, az Xboxon pedig először az eredeti Xboxon megjelent Soulcalibur 2 volt a verekedős játék franchise első bemutatkozása, a különleges exkluzív vendégszereplő Spawnnal.

A Soulcalibur 4 után a franchise megjelent az Xbox kínálatában a fővonalbeli bejegyzésekkel. Sőt, az Xbox 360 még az eredeti játék HD portját is megkapta. A legújabb pletykák szerint a Soulcalibur valamikor az Xbox Game Passra is érkezik majd.

Ezt a The Xbox Era podcastben osztotta meg a bennfentes Shpeshal Nick. Azt mondja, hogy „mindenki szereti a jó remastereket”, miközben a Soulcalibur franchise-ról beszél. Azt mondja, hogy a forrása azonban nem volt egyértelmű, hogy konkrétan miről is van szó. Így nem biztos benne, hogy az eredeti Soulcalibur remasteréről vagy a Soulcalibur játékok gyűjteményéről van szó. Úgy véli, hogy ez a gyűjtemény végül Game Pass-üzletet is láthat ennek eredményeképpen.

Nick azt állítja, hogy forrása homályosan fogalmazott azzal kapcsolatban, hogy jelenleg is fejlesztés alatt áll-e, vagy a Bandai Namco csak azt vizsgálja, hogy a franchise-t az Xbox Game Passra is elhozza.

Megismétli, hogy a kapott üzenetből csak annyit tud, hogy a Soulcaliburről van szó. Hangsúlyozni kell, hogy ez csak egy pletyka. A Nickhez hasonló bennfentesek sok állítása tévesnek bizonyult. Ezt Nick maga is elismerte. Így a rajongóknak érdemes fenntartásokkal kezelniük ezt a hírt, amíg nem derül ki több hivatalos információ.

Ami a Bandai Namco megerősített verekedős játékmegjelenéseit illeti, úgy tűnik, hogy a kiadó prioritása a Tekken 8 és a Dragon Ballhoz kapcsolódó játékok. A Tekken 8 több platformon is megjelenik majd. A Jin Kazama és Kazuya Mishima közötti rivalizálás az utolsó fejezetéhez érkezik. A Bandai Namco egy vadonatúj Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi játékot is bemutatott. A sorozat a több mint egy évtizeddel ezelőtti utolsó rész után szeretne visszatérni. A rajongóknak meg kell várniuk, hogy beigazolódik-e ez a Soulcalibur Xbox Game Pass pletyka.

Forrás: Tech Times

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu