John Wick 4: A hosszabb változat őszinte és „brutális” véleményt kapott a producertől!

MOZI HÍREK – A John Wick 4 hosszabb változata majdnem 4 óráig tartott, kemény kritikát kapott a producertől, Erica Leetől, aki a 3 órás játékidőt védelmezi.

 

Figyelem: A cikk SPOILER-t tartalmaz a John Wick: 4. fejezetéhez kapcsolódóan! A John Wick: 4. fejezet producere, Erica Lee elmondta, hogy az eredeti, hosszabb változat nem volt túl jó. A franchise sztárja, Keanu Reeves visszatér a címszerepben a negyedik részben, amelynek rendezője Chad Stahelski. A John Wick: 4. fejezetben a sorozat eddigi legnagyobb és leglenyűgözőbb akciójeleneteket láthatjuk, amelyekben John több ellenséget semlegesít, mint valaha. A film hossza 169 perc, ami majdnem három óra. Azonban kiderült, hogy a John Wick: 4. fejezetnek volt egy hosszabb változata is, amely 3 óra 45 percig tartott.

A Colliderrel folytatott beszélgetés során Lee kifejtette, hogy a John Wick: 4. fejezet hosszabb változata „nem volt jó”. A producer szerint a majdnem 4 órás változat egyes részei unalmasak voltak, ami miatt nem érdemes volt megnézni. Lee a hosszabb változatról elmondta a következőket:

„Valójában nem voltak nagy változtatások. Sokat forgattunk, de a film majdnem végig 3 óra körül mozgott. A 3:45-ös változat egyes részei durvák és unalmasak voltak, és… Hát, nem volt jó [nevet]. Nem hiányzott semmi.”

További John Wick filmek várhatóak: Ana de Armas és Keanu Reeves a John Wick spinoffban, a Ballerinában főszerepelnek. A John Wick: 4. fejezet befejezése után a címszereplő gyilkos jövője kérdéses lehet. Stahelski és Reeves elmondták, hogy egy kis időt szeretnének szánni a karakterre, miközben a Lionsgate örül a negyedik rész bevételének és reméli az ötödik filmet. Azonban, hogy Reeves visszatér-e a franchise-ba vagy sem, a spinoffok tovább éltetik a világot.

A The Continental egy korlátozott előzménysorozat, amely a Winston által Ian McShane által alakított menedzser szereplő egyedi alvilági szálloda eredetét fogja bemutatni. Colin Woodell fogja játszani a fiatalabb Winston karakterét, a sorozat a 1970-es években játszódik. A The Continental három 90 perces epizódból áll, amelyeket a Peacockon várhatóan még idén bemutatnak.

A John Wick franchise tovább bővül a Ballerina című spinoffal, amely 2024-ben kerül bemutatásra. Ana de Armas alakítja a filmben a női bérgyilkost, aki családja meggyilkolása miatt bosszút akar állni. Reeves állítólag szerepet kap a filmben, valamint McShane ismét Winstont, a már elhunyt Lance Reddick pedig Charont alakítja. A Ballerina szereplőgárdája továbbá Anjelica Huston, Gabriel Byrne és Norman Reedus, a rendező pedig Len Wisman, aki az Underworld és a Live Free or Die Hard című filmeket is jegyzi. Tehát, bár a John Wick: 4. fejezet rövidebbre lett vághatva, a franchise tovább bővül, akár Reeves visszatérése nélkül is.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu