Star Wars Jedi: Survivor – Az összes képesség feloldásához több kell, mint a fő történet!

A Star Wars Jedi: Survivor játékban a teljes képességfa kifejlesztéséhez a játékosoknak a fő sztorin túlra kell menniük, szemben az előd Jedi: Fallen Order játékkal.

 

A Star Wars Jedi: Survivor játék direktora, Stig Asmussen a Game Rant-nek adott interjúban beszélt a képességfáról és annak változásairól a Fallen Order óta. A Jedi: Fallen Order képességfa könnyedén kifejleszthető volt a fő küldetések befejezése előtt, azonban ez nem lesz így a Jedi: Survivor esetében. Asmussen elmondása szerint a játékosok gyakran több történetet és tartalmat szerettek volna a fő útvonalon kívül, és a Jedi: Survivor erre a kérésre épül.

Nem meglepő, hogy a Jedi: Survivor nagyobb, mint elődje, hiszen ez a legtöbb folytatásra igaz, de jó látni, hogy a fejlesztők szenvedélyesen bővítik a világot egészében, nem csak a központi történetet. A Jedi: Survivor képességfája sokkal több mélységet és változatosságot kínál a Fallen Orderénál, részben Cal új harci állásainak köszönhetően, de a fő történet önmagában nem lesz elég ahhoz, hogy mindent feloldjunk. Ugyanakkor Asmussen hangsúlyozza, hogy a játékosok eljuthatnak oda, hogy minden képességet megszerezzenek, csak többet kell a játékba fektetniük.

Asmussen elmondta: „Nem úgy dolgoztuk ki a gazdasági rendszert, mint a Fallen Order esetében”, tehát a játékosoknak a fő történeten túl kell kalandozniuk, hogy mindent feloldjanak. Természetesen minden játékos más, és a Jedi: Survivor ezt is figyelembe veszi. Új nehézségi szintet vezettek be, ami a közepes és a nagyon könnyű között helyezkedik el, rengeteg felfedezési lehetőség, több történet a világban és több lehetőség a Jedi: Survivor harci rendszerének kihasználására.

Asmussen szerint „a játék nagyobb, és több lehetőség van dolgokkal foglalkozni a fő küldetésen túl. Sokkal több, mint az első játékban.” Arra is rákérdeztek, hogy vannak-e konkrétan pos

tjáték koncepciók, például nehezebb főnökök, amelyek nagyon gyakoriak a soulslike játékokban, mint például a Star Wars Jedi: Survivor. Az Elden Ring Malenia karaktere például hatalmas kihívást jelentett a közösség számára, néhányan több száz próbálkozás után is alig tudták legyőzni. Asmussen erre válaszul elmondta: „Nem szeretném konkrétan megválaszolni ezt a kérdést, mert nem akarom elrontani a játék makrotervezését.”

Hogy a Respawn Entertainment miként bővíti Star Wars univerzumát, még látni fogjuk, de a több történeti tartalom és egyéb lehetőségek hozzáadása valószínűleg nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a Star Wars Jedi: Survivor hogyan fogadja a játékosok véleménye.

A Star Wars Jedi: Survivor 2023. április 28-án jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S platformokra.

Forrás: Game Rant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu