Megdöbbentő fordulat: Lance Reddick családja tagadja, hogy a színész szívbetegségben halt volna meg!

MOZI HÍREK – A világhírű színész, Lance Reddick március 17-én hunyt el 60 éves korában. A TMZ portál szerint a halotti anyakönyvi kivonatán az szerepel, hogy iszkémiás szívbetegség okozta a halálát. A család azonban nem hagyja annyiban a dolgot, és ügyvédjükön keresztül cáfolják ezt az állítást.

 

James Hornstein, Lance Reddick családjának jogi képviselője közleményt adott ki, amelyben azt írta, hogy Reddick felesége, Stephanie Day soha nem erősítette meg a TMZ által közölt információt. Sőt, azt is hozzátette, hogy a színészen nem végeztek boncolást, így a halálának pontos oka még nem ismert. Hornstein szerint Reddick életmódja teljesen összeegyeztethetetlen volt egy ilyen súlyos szívbetegséggel, hiszen rendszeresen sportolt és egészségesen táplálkozott.

Lance Reddick leginkább a Drót és a Fringe című sorozatokból lehet ismerős a nézőknek, de szerepelt többek között az Oz-ban, a Lostban és a Boschban is. A filmvásznon is megcsillogtatta tehetségét, például a John Wick-filmekben és az Angyalok bukásában. Emellett hangjátékosságáról is híres volt, hiszen több animációs filmnek és videojátéknak is kölcsönözte hangját.

A színész halálhíre sokkolta a szakmát és a rajongókat egyaránt. Több kollégája és barátja is megemlékezett róla közösségi oldalain, dicsérve profizmusát és emberi nagyságát. Reddickot Los Angelesben temették el családi körben.

Forrás: People

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu