Alan Wake 2: Így tér vissza a borzalmakat megélt thrilleríró 2023-ban

A Remedy Entertainment bejelentette, hogy a hosszú ideje várt folytatás egy igazi túlélőhorror lesz, amelyben Alan Wake-nak szembe kell néznie a sötétség szörnyeivel.

 

Alan Wake 2 címmel érkezik 2023-ban a Remedy Entertainment új játéka, amely a 2010-ben megjelent első rész folytatása lesz. A bejelentés a Game Awards 2021 keretében történt, ahol egy rövid előzetest is bemutattak a játékról.

A trailer alapján Alan Wake 2 egy igazi túlélőhorror lesz, amelyben az író újra szembe kell néznie a sötétség által teremtett szörnyekkel és rémálmokkal. A játékban nemcsak Bright Falls városába térünk vissza, hanem más helyszíneket is felfedezhetünk, például New Yorkot. A játékmenetben nagy szerepet kap majd a fény és az árnyék használata, valamint az írói képzelet ereje.

A Remedy Entertainment kreatív igazgatója, Sam Lake elmondta, hogy Alan Wake 2 már több mint egy évtizede dédelgetett álma volt, és hogy ez lesz a stúdió első próbálkozása a túlélőhorror műfajában. A játék része lesz a Remedy Connected Universe-nek, amelyben más játékok is összekapcsolódnak, például a Control és az AWE kiegészítő.

Alan Wake 2 2023-ban jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re. A PC-s változat az Epic Games Store-on lesz elérhető. A fejlesztők ígérete szerint rendszeresen frissítik majd a rajongókat a játék állásáról.

Forrás: GamesRadar+

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu