Carl Grimes és Sophia: a The Walking Dead képregényének meglepő szerelmespárja

MOZI HÍREK – A The Walking Dead képregényében Carl Grimes a zombiapokalipszis után évtizedekkel túlélte, amit sokan nem vártak el tőle, de az utolsó számban látható romantikus partnerének választása sokakat megosztott. Robert Kirkman, a sorozat írója most elmagyarázza, miért döntött így!

 

Carl Grimes a The Walking Dead képregényében rengeteg traumán ment keresztül a járvány kitörése után, de közben igaz barátokra és szerelmekre is talált. A legfontosabb kapcsolatai a saját korosztályában Carol lányával, Sophiával, és a Suttogók vezetőjének lányával, Lydiával alakultak ki. Mindhárman eljutottak az utolsó számig, ahol végre kiderült, hogy ki lesz Carl életének párja: Sophia vagy Lydia? A vitatott választás pedig az lett, hogy Carl és Sophia kezdtek együtt élni és családot alapítottak, nem pedig Carl és Lydia. Kirkman most végre közvetlenül beszélt erről a döntésről.

A The Walking Dead Deluxe #61 hátsó oldalán található „Letters Hacks” rovatban Kirkman elmondta, hogy ez a teljesen színezett újrakiadás érdekes információkat ad a rajongóknak a The Walking Dead világáról. Egyik olvasó azt kérdezte tőle: „Miért döntöttél úgy, hogy Carl és Sophia lesznek egy pár az 193. számban, és megszabadulsz Lydiától?” Ez a kérdés sok rajongót foglalkoztatott évekig, akik úgy érezték, hogy Lydia jobban illik Carlhoz hosszú távon. Erre Kirkman így válaszolt: „Csak azért, hogy megmutassam, hogy változtak és történtek dolgok az időugrás alatt… és ez mindig is a terv volt, hogy ez a két gyerek, akik majdnem végig együtt voltak az apokalipszis alatt, végül összejönnek.” Ezzel röviden elmagyarázta a rajongóknak, akik Carl és Lydia párosítását kedvelték, hogy miért kellett Carlnek Sophiával lennie a sorozat végén.

Ez a vitatott választás teljesen értelmes, ha Kirkman indoklását vesszük alapul. Carl és Sophia gyerekként találkoztak a második számban, és együtt néztek szembe a zombikkal elárasztott erőszakos világ nehézségeivel mint barátok és túlélők. Egy időre romantikus kapcsolatba is bonyolódtak egymással, ők voltak egymás első szerelmei. Együtt nőttek fel példátlan körülmények között, Carl és Sophia megosztották egymással a legboldogabb pillanataikat és a legborzasztóbbakat is, erősítve ezzel a köteléküket. Lydia és Carl viszont inkább a traumáikon és sebeiken keresztül értették meg egymást a sorozat folyamán, mint bármi más által. Nem lehet tagadni, hogy nagyszerűek voltak egymásnak abban az időszakban, és pontosan azt adták egymásnak, amire szükségük volt.

Forrás: Screen Rant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu