Meghalt Alain Delon titkos fia: drogok és bűncselekmények árnyékolják be a tragédiát

MOZI HÍREK – Hatvanéves korában elhunyt Ari Boulogne, aki Nico német énekesnő és Alain Delon francia filmsztár gyermeke volt – legalábbis anyja szerint, ugyanis híres apja sosem ismerte el az apaságot. A férfi holttestét szombaton találták meg párizsi otthonában, ahol mozgássérülten és drogfüggőként élt. Élettársát letartóztatták gondatlanságból elkövetett emberölés és segítségnyújtás elmulasztása miatt.

 

Egy zűrös és rejtélyekkel teli élet után hatvanéves korában életét vesztette Ari Boulogne, aki a Velvet Underground énekesnője, Nico, és a francia filmsztár, Alain Delon állítólagos gyermeke volt.

Boulogne féloldalas bénulásban szenvedő férfi volt, aki lakásában élt Párizsban. Holtan találtak rá szombat délután, miután a nő, aki vele együtt élt, értesítette a hatóságokat. Az asszonyt, aki 58 éves, hétfőn letartóztatták, gondatlanságból elkövetett emberölés és segítségnyújtás elmulasztása, valamint kábítószer birtoklása és használata miatt. A részletek még homályban maradtak, hogy Boulogne miként vesztette életét, de az első híradások szerint hosszabb ideje halott lehetett, amikor rátaláltak.

Boulogne édesanyja, a német színésznő és énekesnő Nico volt, aki a Velvet Undergroundban énekelt és Alain Delonnal létesített viszonyt, amikor a színész még Romy Schneiderrel volt együtt. 1962-ben született meg a fiuk, akit Delon sosem ismert el sajátjaként. Ari-t Delon anyja, Édith, és második férje, Paul Boulogne nevelte fel, mert Nico képtelen volt erre a drogfüggősége miatt és a gyakori turnék és filmforgatások miatt.

Ari Boulogne később fotósként dolgozott és filmekben is szerepelt, mint például a Belső sebhely című Philippe Garrel filmjében. Azonban a francia sajtóban inkább az került előtérbe, hogy kétszer is beperelte Delont az apaság elismerése érdekében, mindkét alkalommal sikertelenül.

Forrás: Le Soir

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu