Mi lesz Tifa sorsa a Final Fantasy 7 Rebirth-ben? A legújabb előzetesek félrevezetőek lehetnek!

A Final Fantasy 7 Rebirth egy újragondolt változata a klasszikus Final Fantasy 7 játéknak, amely számos változtatást és meglepetést tartogat a rajongók számára. A legutóbbi előzetesek azonban arra utalnak, hogy az egyik legkedveltebb szereplő, Tifa Lockhart élete veszélyben van. Vajon ez valóban így van, vagy csak egy trükk a fejlesztők részéről?

 

A Final Fantasy 7 Rebirth első része 2020-ban jelent meg PlayStation 4-re, és nagy sikert aratott a kritikusok és a játékosok körében. A játék nem csak modern grafikával és harcrendszerrel frissítette fel az eredeti történetet, hanem új elemeket is bevezetett, amelyek megváltoztatták az események menetét. Például a játék végén Cloud és társai szembeszállnak a Sors Harcosával, egy titokzatos lényel, amely meg akarja őrizni az eredeti idővonalat. A csata során feltűnik Zack Fair is, Cloud barátja és mentorja, aki az eredeti játékban már rég halott volt.

A második rész megjelenési dátuma még nem ismert, de a fejlesztők több előzetest is közzétettek róla. Ezek közül az egyik a Final Fantasy 7 Remake Intergrade című kiegészítő részhez kapcsolódik, amely Yuffie Kisaragi történetét meséli el. Az előzetesben látható egy jelenet, amelyben Tifa egy sötét alagútban fut valaki elől, majd egy robbanás hallatszik. Egy másik előzetesben pedig Tifa egy épület tetején áll Cloud mellett, és egy repülőgép felé néznek. A repülőgép ablakából pedig Aerith arcát láthatjuk.

Ezek a jelenetek arra utalhatnak, hogy Tifa élete veszélyben van a második részben. Talán valaki meg akarja ölni őt, vagy talán Aerith irigyli őt Cloud miatt. Az eredeti játékban Aerith volt az, aki meghalt Sephiroth keze által, de talán ez most megváltozik. Talán Tifa lesz az áldozat helyette.

Azonban ezek az előzetesek félrevezetőek is lehetnek. Lehet, hogy csak arra akarják felkelteni a rajongók figyelmét és érdeklődését, hogy mit hoz a második rész. Lehet, hogy Tifa nem hal meg, vagy ha igen, akkor csak átmenetileg. Talán van valami módja annak, hogy visszahozzák őt az életbe. Talán Zack Fair segítségével.

A Final Fantasy 7 Rebirth második részére még várni kell, de addig is a rajongók találgathatnak és elméleteket gyárthatnak arról, hogy mi fog történni Tifával és a többi szereplővel. A játék ígérkezik izgalmasnak és fordulatosnak, akárcsak az első rész volt.

Forrás: Game Rant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu