Arnold Schwarzenegger szerette volna, ha egyik kedvenc karaktere még többet gyilkol?! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Arnold Schwarzenegger nemrég elárulta, hogy azt szerette volna, ha ikonikus karaktere még több embert ölne meg. Azonban a rendező elutasította a kérését.

 

 

Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone rivalizálása sosem volt nyilvános. Ám úgy tűnik, hogy minden film megjelenése után szemmel tartották egymást. A nagy sikerű filmsorozat rendezője, James Cameron azonban nem hagyta, hogy vetélytársuk tönkretegye a Terminátor 2-re vonatkozó elképzelését.

A Terminátor 2: Az ítélet napja, minden idők egyik legjobb folytatása 520,9 dolláros bevételt hozott világszerte, és ezzel az 1991-es év legnagyobb bevételt hozó filmje lett.

Az első Terminátor-film szerény 78,3 millió dollárt hozott. A folytatás tíz évvel azután folytatódik, hogy Sarah Conort megmentették a Terminátortól, a Schwarzenegger által alakított gyilkológéptől. Az első filmben a Terminátort visszaküldték 2029-ből 1984-be, azzal a közvetlen utasítással, hogy ölje meg Sarah Connort. A második filmben megváltoznak a dolgok, és ezúttal némi átvezetés után Schwarzenegger Terminátorának közvetlen parancsa, hogy megvédje Sarah Conner fiát, John Connert egy másik, sokkal kifinomultabb, szintén emberi alakot öltött géptől.

Schwarzenegger az Academy Museum of Motion Pictures egyik panelbeszélgetésén elárulta: azt szerette volna, ha karaktere, a Terminátor legalább 150 embert ölne meg az Ítéletnapban. „Az ok, amiért ilyen nagy siker lett, az első számú oka Jim Cameron volt. Jim Cameron egy zseniális író. Ő állt elő ezzel a zseniális ötlettel, még ha az elején gyanakodtam is” – emlékezett Schwarzenegger. „Azt mondta: >>Szeretnék egy jó Terminátort csinálni belőled<<„.

A zavart színész azt mondta Cameronnak: „Hogy érted, hogy jó Terminátor? Az elsőben 68 embert öltem meg. A másodikban 150-et kell megölnöm. Felfelé megyünk! Elvágjuk a torkukat, ágyúval lövöldözünk rájuk, és elgázoljuk őket egy autóval. Le kellett győznöm Stallonét. Azt mondtam, hogy az egész küldetésem az volt, hogy én legyek az első számú emberölő a vásznon”. Természetesen, amikor a „Govenator” megkereste Cameront néhány megjegyzéssel a karakterével kapcsolatban, a tehetséges rendező lelőtte ezeket az ötleteket. „Azt mondta: >>Arnold hagyd abba. Te egy nagyon beteg fickó vagy. Biztosítani fogom, hogy a Terminátor 2-ben egyetlen embert sem fogsz megölni<<.”

Mivel egyik kasszasiker a másik után következett, nyugodtan mondhatjuk, hogy Cameron tudta, mit csinál. Minden nagy rendező őszintén meghallgatja a színészeket és az aggályaikat, de ez csak azért volt, hogy Stallonét felülmúlja. Schwarzenegger és Stallone voltak a 80-as évek legnagyobb akciósztárjai, és folyamatosan rivalizáltak.

Az állandó versengés arról, hogy ki hozza a nagyobb pénzt, talán elhomályosította Schwarzenegger ítélőképességét, amikor Cameronhoz fordult az 1991-es filmmel kapcsolatos ötleteivel.

Cameron hű maradt a szavához. Akinek szüksége van egy kis felfrissítésre, az egykori gyilkológépet protezsált barátja, John Connor tanította toleranciára.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu