„Megalázó volt, amikor meztelenre kellett vetkőznöm” – Emilia Clarke a Trónok harca forgatásának „szomorú emlékeire” gondol vissza

MOZI HÍREK – A Trónok harca befejezése után egy színész beszél az HBO sorozatában töltött „szomorú” idejéről, és elgondolkodik a sorozat örökségén.

 

A Trónok harca színésze, Emilia Clarke, aki Daenerys Targaryent, a Sárkányok Anyját alakította híressé, megnyílt a „szomorú” időszakáról, amit az HBO sorozatában töltött, nyolc évadot és hatalmas elismerést aratva. Miközben jelenlegi munkájáról beszél, megosztja tapasztalatait a 2018-ban véget ért, de a Sárkányok háza című spin-off sorozat fényében újra felbukkanó sorozatban szerzett élményeit.

A Los Angeles Timesnak adott interjújában a színésznő bevallotta, hogy még mindig feldolgozza az egész élményt, évekkel a Trónok harca fináléja után. A hírnév kezelése, miközben olyan személyes problémákkal kellett megküzdenie, mint a két aneurizma átélése és édesapja elvesztése, megviselte a fiatal színészt. Pozitívum, hogy Clarke hálás az élményért és a vad karakterért, akit eljátszhatott.

„Voltak időszakok, amikor nagyon szomorú voltam a sorozatban, egyszerűen azért, mert egy fiatal, húszas éveiben járó nő voltam. Mindez a ‘Trónok harca’ közben történt, ami néha nagyon zavaró tudott lenni. Daenerys, remélem, egy bizonyos kaliberű munkához társul, szóval szerencsém van, hogy ez így van. Egészen addig, amíg az emberek nem kérdeznek a meztelenségről.”

A Game of Thrones után Clarke a filmek és a színház felé fordult, mivel „más élményekre volt szüksége” a hosszú, azonos karaktert alakító szerep után. Néhány ilyen projekt közé tartozik, hogy tagja volt a Secret Invasion, a The Pod Generation és az Above Suspicion szereplőgárdájának, és képregényíróként is debütált az M.O.M.: Mother of Madness című filmmel. Clarke hangsúlyozta, hogy mindent meg akar csinálni, amire korábban nem volt lehetősége.

A McCarthy című életrajzi filmben Jean Kerr, Joseph McCarthy amerikai szenátor feleségeként, az Egy ideális feleségben pedig Constance Lloyd ír ír író, Oscar Wilde felesége szerepében fog szerepelni. A színésznő színészi karrierlehetőségeit bővíti a következő projektjeivel, amelyek nem járnak majd olyan hosszú elkötelezettséggel, mint a Game of Thronesban való munka.

Annak ellenére, hogy elismerte, hogy a Game of Thrones forgatása alatt voltak nehéz időszakok, háláját fejezte ki az élményért és a szeretetért, amit a sorozat és a karaktere elért. A színész korábban is dolgozott már franchise-okban, és a jelenleg is futó Marvel-projektje is egy másik ilyen neves univerzum. Bár a jelenlegi és a következő szerepei sokszínűbbé teszik a filmográfiáját, Daenerys továbbra is a legikonikusabb szerepe marad.

Forrás: ScreenRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu