Új stúdiót nyitott az Electronic Arts; a Fekete Párduc-játékon dolgoznak

A Cliffhanger Games még a fejlesztés elején tart, de valahol mindenkinek el kell kezdenie.

 

Az Electronic Arts bejelentése szerint a Cliffhanger Games az Egyesült Államok Seattle államának fővárosában, Seattle-ben jött létre, és az első projektjük az Egérbirodalom, azaz a Disney alá tartozó Marvel egyik IP-jéből, a Fekete Párducból (angolul Black Panther) készül. Ez egy külső nézetes, egyjátékos játék lesz. A stúdió vezetője, Kevin Stephens szerint (ő korábban a Monolith Productions alelnöke és stúdióvezetője volt) a Cliffhanger Games a diverzitás, az együttműködés és a felhatalmazás értékeire épül.

„Szeretnénk, ha a játékunk lehetővé tenné a játékosok számára, hogy egyedi, történetvezérelt módon érezzék, milyen érzés méltónak lenni a Fekete Párduc szerepére. Azt is szeretnénk, ha a Cliffhanger Games mindenkit felhatalmazna a csapatunkban, miközben együttműködünk, hogy életre keltsük ezt a csodálatos világot. Még a fejlesztés elején járunk, és hosszú út áll előttünk, de tudjuk, hogy minden nagyszerű történet alapja egy tapasztalt, sokféle hangot és nézőpontot képviselő csapat, és ezt szeretnénk felépíteni, különösen egy olyan fontos szuperhős esetében, mint a Fekete Párduc. Ahogy elkezdjük ezt a figyelemre méltó utazást, izgatottan dolgozunk együtt a Marvel Gamesszel, hogy biztosítsuk, hogy Wakanda minden aspektusát, technológiáját, hőseit és saját eredeti történetünket olyan részletgazdagsággal és hitelességgel alakítsuk ki, amilyet a Fekete Párduc világa megérdemel,” mondja Stephens.

A Cliffhanger Games csapatában olyan veteránok is vannak, akik például a God of Waron (Sony Santa Monica), a Halo Infinite-en (343 Industries), vagy a Middle-Earth: Shadow of Mordoron (Monolith Productions; mintha a Cliffhanger az ő szellemi folytatásuk lenne…) dolgoztak. Mivel új stúdióról van szó, nem nagy meglepetés, hogy rengeteg állásajánlatuk van a weboldalukon.

Mivel a játék fejlesztését nemrég kezdték el, 2-3 évet még biztosan várni kell a megjelenésére. A célplatformok között biztosan fellelhetjük a PlayStation 5-öt, az Xbox Series-t, illetve a PC-t, mivel a Disney nem nagyon szokott exkluzívokat fejlesztettni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu