Kiderülhetett, kik lesznek a Marvel’s Fantastic Four főszereplői?!

MOZI HÍREK – A Marvel Studios a hírek szerint megtalálja Sue Stormot és Johnny Stormot az MCU számára, Vanessa Kirby és Joseph Quinn pedig csatlakoznak a Fantastic Four-filmhez.

 

 

A Marvel Cinematic Universe állítólag megtalálta a maga Sue Stormját és Johnny Stormját Vanessa Kirby és Joseph Quinn személyében. Úgy tűnik, ők csatlakozhatnak a Marvel Fantastic Four filmjének szereplőgárdájához. A WGA és a SAG-AFTRA sztrájk kezdete előtt Matt Shakman rendező azt mondta, hogy a film forgatása 2024 elején kezdődik, hogy a 2025-ös bemutató dátumot elérje. A Marvel azonban azóta a Fantastic Four-t februárról 2025 májusára halasztotta. Így valószínűleg a forgatás is később kezdődik majd. Ráadásul mivel a sztrájkok még mindig tartanak, a Marvel nem tudja folytatni a szereplőgárda összeállítását. Ennek ellenére egy új jelentés látott napvilágot.

Most Jeff Sneider az Above the Line-tól arról számolt be, hogy a Marvel Studios szemet vetett Vanessa Kirby-re, mint Sue Storm (azaz Láthatatlan Nő) és Joseph Quinn-re, mint Johnny Storm (azaz Emberi Fáklya) szerepére a Fantasztikus Négyes filmben.

A cikk megjelenéséig a Marvel, Kirby és Quinn nem kommentálta a jelentést.

Vanessa Kirby és Joseph Quinn már jó ideje a pletykák szerint is esélyesek Sue és Johnny Storm szerepére. Különösen Quinn volt nagyon népszerű a rajongók körében, mióta a Stranger Things 4. évadában Eddie Munson karakterét alakította. Sneider eredetileg arról számolt be, hogy Jack Quaidről pletykáltak Johnny Storm szerepére. Később megerősítették, hogy Quinn az a színész, akire gondolt. Emellett Vanessa Kirby is folyamatosan körözött a Sue Storm karaktere körül. Olyan, a szerepre esélyes nevekhez csatlakozott, mint Margot Robbie és Mila Kunis.

Érdemes megjegyezni, hogy ez az első alkalom, hogy az Above the Line beszámolt a Marvel’s Fantastic Four szereposztási pletykáiról. Ami valószínűleg a konkrét jelentés hitelességéről szól. Ha szerencsénk van, Kirby és Quinn képviselői is hamarosan megerősítik a hírt. Habár lehet, hogy erre csak a SAG-AFTRA és a WGA sztrájk lezárása után kerül sor. Mindenesetre ezzel még két főszerepet kellene leosztani. Mivel úgy tűnik, a Marvel Studios még mindig vadászik az MCU új Reed Richards (Mr. Fantastic) és Ben Grimm (The Thing) szerepére.

Forrás: Above the Line

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu