Scarlett Johansson végre beszélt a „szuper titkos” Marvel-projektjéről!

MOZI HÍREK – A Fekete Özvegyet alakító Scarlett Johansson egy „szigorúan titkos” projekten dolgozik a Marvel stúdióval. Végre megtudhattunk róla valamit magától a színésznőtől.

 

 

Natasha Romanoff útja a Marvel Moziverzumban a Fekete Özvegy című filmmel ért véget. Ez a karakter első önálló filmje volt több más filmben való szereplés után. Scarlett Johansson kapcsolata a Marvel stúdióval azonban még nem ért véget. Megerősítették, hogy egy „szigorúan titkos” projekten dolgozik a stúdióval, és most elárulta, hogy ez „még mindig folyamatban van”.

Az MCU rajongói láthatták, ahogy Johansson búcsút int egyik legikonikusabb karakterének a 2021-es Fekete özvegyben, Romanoff utolsó élőszereplős szereplésében.

Nem sokkal a film bemutatása után a Marvel főnöke, Kevin Feige elárulta, hogy Johansson produceri minőségben dolgozik a Marvel Studios-szal valamin. Ezt ő egy „nem Fekete Özveggyel kapcsolatos, szigorúan titkos Marvel Studios-projektnek” nevezte. A megjegyzés elég rejtélyesnek tűnt, de Johansson még mindig a fedélzeten van.

Feige nemrég felfedte az 5. és 6. fázisú MCU-projekteket is, de úgy tűnt, egyik sem Johansson titkos projektjéből áll. Johansson azonban a ComicBook.com-nak adott interjújában elmondta, hogy a projekt még mindig folyamatban van, de szünetel. „Még mindig történik, [de] jelenleg nem, mert jelenleg semmi sem történik. Mindannyian egyfajta várakozó állásponton vagyunk, amíg kivárjuk az írók sztrájkját és esetleg a saját céhünk sztrájkját, és így tovább, és így tovább” – erősítette meg. Az Amerikai Írók Céhe (WGA) nemrég sztrájkba lépett, ami több nagy projekt, film és tévésorozat esetében is késedelmet okozott.

A WGA tagjai 2023. május 2-án léptek sztrájkba. Ez annak a következménye, hogy a Film- és Televíziós Producerek Szövetségével folytatott tárgyalások kudarcba fulladtak. A rajongók által fogyasztott sorozatok és filmek megírásáért felelős mintegy 11 500 ember azóta nem ment dolgozni. Követeléseik között szerepel többek között a streaming kompenzáció és a juttatási csomagok.

A sztrájk kezdete óta néhány nagy projektet is érintett, köztük a Marvel Studios és a Sony Pictures Pókember 4 című filmjét, vagy éppen a Disney Star Wars-produkcióit.

Minden olyan film vagy sorozat érintett, amely a sztrájk kezdetekor még az írás vagy a gyártás előtti fázisban volt. Néhány projekt esetében, például a Daredevil: Born Again, a stúdiók előtt zajló sztrájkok miatt szüneteltetni kellett a forgatást. Johansson titkos Marvel-projektje az írási fázisban lehetett. Ez azt jelenti, hogy határozatlan időre jegelték Amíg az írók sztrájkolnak, számos film és sorozat nem tudja ott folytatni, ahol abbahagyta, és ki kell várnia a tárgyalásokat.

Forrás: ComicBook.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu