Lords of the Fallen: Lélegzetelállító látvány és módválasztás az Unreal Engine 5 segítségével

A Lords of the Fallen idén debütál PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S platformon mint egy sötét fantasy akció-szerepjáték. Az Unreal Engine 5-tel készült alkotás lenyűgöző vizuális élményt nyújt, beleértve a valós idejű globális világítást. Két különböző világot fedezhetünk fel benne és a karakterünk minden aspektusát saját ízlésünk szerint formálhatjuk. A játék két grafikai módot kínál: a Teljesítmény mód 1080p-t és 60 fps-t, míg a Minőség mód 1440p-t és 30 fps-t biztosít.

 

A játék a 2014-es Lords of the Fallen folytatásaként érkezik, és a Dark Souls sorozatból merített inspirációt. Ebben a részben egy harcosként szállunk szembe démoni erőkkel az élők világában, de az Umbral néven ismert holtak birodalmába is ellátogatunk. A váltás a két világ között fluid, mindkét helyszínen különböző kihívásokkal nézünk szembe.

Az Unreal Engine 5 hajtotta grafika élethű fényekkel és árnyékokkal kápráztat el minket, a ray tracing technológia is jelen lesz. Több mint 100 felszerelés kombinálható, és a karakterünk megjelenését teljesen saját ízlésünk szerint alakíthatjuk. A Teljesítmény és a Minőség mód között választhatunk, előbbi gyors, utóbbi pedig részletesebb grafikai élményt kínál. A Hexworks csapata szerint az Unreal Engine 5 új szintre emeli a technológiát és teret ad a kreativitásnak.

A Lords of the Fallen 2 egy izgalmas új rész az Unreal Engine 5-tel a háttérben. A játék két világát fedezhetjük fel, karakterünket pedig teljesen személyre szabhatjuk. Két grafikai mód áll rendelkezésre, és október 13-án kerül a boltokba a fent említett platformokon.

Forrás: Wccftech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu