„Összecsapott a Starfield főcímképernyője”, a Bethesda egyik embere válaszolt!

A fejlesztők kommentháborúba keveredtek egymással: az egyik térfelen a Starfield főcímképernyőjét kritizáló Mark Kern (a World of Warcraft korábbi csapatvezetője), a másikon pedig a Bethesda kiadásért felelős vezetője, Pete Hines…

 

„A kezdőképernyők (főcímképernyők) fiziognómiája: egy játék kezdőképernyője sokat elárulhat arról, hogy a csapat mennyire sietett, és mennyire voltak büszkék a munkájukra. A Starfield kezdőképernyője vagy egy szenvedélyes, túlhajszolt csapat elsietett leadási határidejéről árulkodik, vagy egy olyan csapatról, amelyet [a képernyő] nem érdekelt. A kezdőképernyők gyakran a fejlesztés legvégén készülnek. A csapatok túlságosan el vannak foglalva az alapjáték készítésével. Elég gyakori, hogy a kezdőképernyő teljesen megváltozik, amikor a játék már kiadható vagy a 0. patchnél tart. A büszke csapatok jó képet akarnak mutatni, és gyakran újra elkészítik ezeket közvetlenül a játék megjelenése előtt. A legőrültebb példa valószínűleg az eredeti Command and Conquer telepítője. Ezt soha nem tudták felülmúlni,” írta a Twitteren Kern.

Ezt a kritikát Hines nem vette jó néven, és így válaszolt: „Vagy azt tervezték meg, amit szerettek volna, és ez volt a menü évek óta, miután az egyik első dolog volt, amit rögzítettünk. Az egy dolog, ha van véleményed. Az viszont felettébb nem profi egy másik „fejlesztőtől”, ha megkérdőjelezed az ő „törődésüket”, csak mert te másképp hoztad volna össze.” Egy poénos válasz is jött az Xboxhoz tartozó inXile Entertainmenttől, akik azóta bár törölték a mondanivalójukat, a Redditen megőrizték, mit írt a jelenleg a Clockwork Revolutiont fejlesztő stúdió: „Minden erőforrásunkat elmozdítjuk a játékról, hogy a főcímképernyőn dolgozzanak. A sztori 45 perces lesz, de a kezdőképernyő több mint 20 órás!”

Íme a Starfield rendszerigénye:

 

Minimum rendszerigény:

  • Operációs rendszer: Windows 10 v2004 (10.0.19041.0) vagy újabb
  • Processzor: Intel Core i7-6800K vagy AMD Ryzen 5 2600X, vagy jobb
  • Memória: 16 GB RAM
  • Videókártya: Nvidia GeForce GTX 1070 Ti vagy AMD Radeon RX 5700, vagy jobb
  • DirectX: DX12
  • Szabad tárhely: 125 GB (SSD kötelező)

 

Ajánlott rendszerigény:

  • Operációs rendszer: Windows 10/11 frissítve
  • Processzor: Intel Core i5-10600K vagy AMD Ryzen 5 3600X, vagy jobb
  • Memória: 16 GB RAM
  • Videókártya: Nvidia GeForce RTX 2080 vagy AMD Radeon RX 6800 XT, vagy jobb
  • DirectX: DX12
  • Szabad tárhely: 125 GB (SSD kötelező)

 

A Starfield szeptember hatodikán jelenik meg Xbox Series-re és PC-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu