[GSC 2023] Cyberpunk 2077: Phantom Liberty: az új lehetőségek bemutatója [VIDEO]

A New Ways to Play nevű videó bemutatja, hogy a CD Projekt RED játékát miképp játszhatjuk új megközelítésekkel.

 

A videó a Phantom Liberty bővítés mellett az ingyenes 2.0 frissítés új játékmenet-funkcióira is kitér. A Relic skillfa erőteljes képességek széles skáláját kínálja, amelyek lehetővé teszik, hogy új játékstílusokat sajátítsunk el, és egyedi buildeket hozzunk létre. A Phantom Liberty emellett egy új helyszínnel, Dogtownnal is bővül. Itt végtelen dinamikus eseményekkel és küldetésekkel, akciódús fellépésekkel, új ruházati tárgyakkal, fegyverekkel, kibereszközökkel és sok más felfedeznivalóval találkozhatunk.

A videó a Cyberpunk 2077 játék újratervezett perk-rendszerét is kiemelte, bemutatva néhány vadonatúj perket, amelyek hatásosabb lehetőségeket és az ellenség izgalmas, eredeti módon történő legyőzésének lehetőségét kínálják. Az ellenséges mesterséges intelligencia a harcokban is javulni fog, így a harcok dinamikusabbá és intuitívabbá válnak. Az új rendőrségi rendszer is be lett mutatva: a mesterséges intelligenciájuk tovább lett fejlesztve, így az NCPD reálisabb és érdekesebb módon reagál ránk, például útlezárásokat állítanak fel, vagy megpróbálnak letaszítani az útról.

A Night Cityben való vezetés is frissítéseket kap a járművekben történő harc bevezetésével, így lehetőségünk lesz vezetés közben lövöldözni, illetve megtámadni autóban vagy motoron ülve az ellenséges járműveket. Az újratervezett skillfák, az átdolgozott rendőrségi rendszer és a járműves harcok mind ingyenesen elérhető lesz a Cyberpunk 2077 2.0 frissítésének részeként PlayStation 5-ön, Xbox Series-en, illetve PC-n.

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty a játék egyetlen kiegészítője lesz. Szeptember 26-ától keressük PlayStation 5-ön. Xbox Series-en, továbbá PC-n (Steam, GOG, Epic Games Store). PlayStation 4-en és Xbox One-on ne keressük a kiegészítőt; a lengyel stúdió már régebben bejelentette, hogy arra nem valósítják meg, így a Cyberpunk 2077 bővített, teljes kiadása (mert lesz lemezes kiadás is) PlayStation 5-ön, Xbox Series-en és PC-n lesz csak megvásárolható.

Nagy újításnak nevezik azt, hogy az autóból is lövöldözhetünk másokra… csakhogy a 2004-es Grand Theft Auto: San Andreasban is lehetőségünk volt már erre!

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu