Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name: új platformokra is eljut a Daytona USA 2!

A Yakuza 7 Gaidennek is nevezhető játékban ugyanis eddig teljesen érthetetlen módon csak játéktermi versenyzés is fel fog bukkanni.

 

A SEGA és a Ryu Ga Gotoku Studio a weboldalukon új információkat közölt a kolosszeumról, a kabaréklubról, a Pocket Circuitről, a karaokézásról, a játékteremről, illetve a dartsról, ugyanis a franchise-ban mindig is elengedhetetlen volt, hogy a bunyózáson túl további melléktevékenységekkel is el tudjuk tölteni az időt. A Hell Arena minden elképzelhető harci szórakozási lehetőséget kínál, hogy felkeltse az igényes vendégkör étvágyát. Vegyük át az irányítást szövetségeseink felett, és hódítsuk meg az arénát. A Tournamentben ellenfelek hada ellen küzdhetünk, és hasonlóan sokan támadnak ránk a Hel Rumble-ben. A Special Event Match egy olyan mód, ahol a mérkőzések véletlenszerűen zajlanak, és saját, egyedi szabályokkal rendelkeznek, míg a Hell Team Rumble egy csapatos mérkőzést kínál: szövetségeseket gyűjtünk, hogy meg tudjunk mérkőzni a pokol démonai ellen.

A Hell Team Rumble módban elengedhetetlen, hogy megfelelően megszervezzük a csapatot és ki is képezzük őket. Az ellenállóbb szövetségeseinket érdemes az első sorba kell helyezni, míg a támogató csapattagokat, illetve a nagyobb távra hatékony fegyverrel rendelkezőket jobb hátrapakolni. Próbáljunk meg egyedi stratégiákat kitervezni, hogy a csapattagok egyedi tulajdonságait be tudjuk megfelelően vetni.

A harcosok társalgójában (Fighters’ Lounge) új szövetségeseket találhatunk, vagy beszélgethetsz a jelenlegi csapattársainkkal, hogy szorosabb kötelékeket építsünk. Ugyanitt enyhíthetjük szövetségeseink fáradtságát is. Az öbölben, a nyilvánosság kíváncsi tekintetétől távol úszik egy titokzatos tankhajó, a Castle. A hajó fedélzetén lévő kolosszeumban a Tojo klán három legendás yakuzája bukkant fel. A Legendary Fighter Pack keretein belül itt vívhatunk meg velük, hogy eldőljön, ki is a legtökösebb legény a gáton.

A kabaréklub ezúttal élőszereplős modellek várnak. Válasszunk az öt személy közül, majd élvezzük az estét. Ha már kialakítottuk velük a kapcsolatot, még az is lehet, hogy utána meghívnak egy kis privát időtöltésre, és akár egy egészen más oldalukba is bepillantást nyerhetünk.

A Pocket Circuitot a CourStarban, egy Sotenboriban található bárban és kávézóban játszhatjuk. Ran képes lesz új karosszériákat és alkatrészeket szerezni. Nézzünk meg néhány új módot, mint például a Time Attack, ahol a leggyorsabb időért versenyezhetünk, vagy a Rival, ahol kihívhatjuk a városban lévő ellenfeleket.

A karaoke új dallal, a Sayonara Silent Nighttal bővült! Akaméval, Sotenbori mindenesével akár duettet is énekelhetünk. A Sayonara Silent Night az első karácsonyi dal a stúdiótól. A dalszöveg gyönyörűen testesíti meg egy középkorú férfi érzéseit, aki képtelen elmondani élete szerelmének az igazi érzéseit. A dalt azért írták, hogy megragadják Kiryu konfliktusát, ahogyan a magányos életre vonatkozó döntésével birkózik. A butik lehetővé teszi Kiryu megjelenésének testreszabását (elegáns öltönyök, furcsa ingek, más ruhadarabok). A játékteremben megtalálhatjuk a Fighting Vipers 2-t, illetve a SEGA Racing Classic 2-t is. Ez lenne a Daytona USA 2, csak a licensz elvesztése miatt új néven fut. A SEGA Master Systemen többek között a Galaxy Force és a Flicky is játszható lesz. A darts gépet frissítették a Darts Live 3-ra! A Darts játékhoz hozzá lett adva a Count-Up Cricket. Különleges, rózsa, villa és egyéb formájú dartsok is vannak.

A Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name november 9-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Microsoft Store), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu