INGYEN kaphatod meg ezt a filmszerű, hátborzongató, csúcs horrorjátékot – de sietned kell vele!

Közeleg a Halloween, és a Bandai Namco most egy különleges ajánlattal rukkolt elő: a katalógusuk egyik legfélelmetesebb horror kalandjátékát most INGYEN szerezheted meg! Mindössze egy gyors regisztráció szükséges hozzá az alábbi oldalon, ami nem vesz több időt, mint 5 perc és tiéd lehet!

 

A The Dark Pictures: Man of Medan a Supermassive Games keze alól kikerült népszerű horror-sorozat nyitódarabja. Egy olyan kaland, melyet akár barátaiddal is megélhetsz, és amely próbára teszi bátorságodat. A történet középpontjában öt barát áll, akik búvártúrára indulnak a Csendes-óceán déli részére. Ami idilli nyaralásnak indul, az hamarosan rémálommá válik. Egy modern kalózokból álló csoporttal történt veszedelmes találkozás után egy elhagyatott hajón találják magukat. Itt nem csak a hajó régi történetei, de saját döntéseik is sorsfordítók lehetnek.

A The Dark Pictures: Man of Medan nem csak egyszerű játék: próbára teszi erkölcsi értékrendedet és döntési készségeidet. Minden választásod kihatással lehet nem csak a te sorsodra, hanem társaidéra is. Ez a természetfeletti horror kiváló társasjáték, és ezen kívülül még számos más okból vált oly népszerűvé a The Dark Pictures antológia.

A sorozat következő részei hasonló élményeket ígérnek, csak más-más beállítottságokkal és környezetben, de mindegyikkel ugyanazt a fojtogató atmoszférát teremtve, mint az első epizód. A Little Hope, a House of Ashes és a The Devil in Me mind olyan játékok, amelyek kihagyhatatlanok minden természetfeletti horror rajongó számára.

 

Ne maradj le róla, szerezd meg INGYEN a Man of Medan játékot PC-re!

 

Ha a The Dark Pictures: Man of Medan-t ingyen szeretnéd megkapni, csak kattints erre a linkre, és kövesd az utasításokat! Regisztrálj egy Bandai Namco-fiókot, és kapcsold össze a Steam-fiókoddal, hogy megkapd a játékot. De siess, mert ez a kínálat csak szeptember 29-ig érvényes! Amennyiben további játékokat is szeretnél a sorozatból, nálunk megtalálod a The Dark Pictures Anthology összes játékának legjobb ajánlatait is.
Forrás: Bandai-Namco

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu