MOZI HÍREK – A Sárkányok Háza második évada fontos mérföldkövet ért el, amelyről a Trónok harca előzményének egyik színésze fényképet posztolt.

A Sárkányok Háza 2. évada véget ért a forgatási szakaszban, és az HBO 2024-es premierben reménykedik. Az első évad hatalmas siker volt az HBO-nál, és rendkívüli nézettséget ért el. A Sárkányok Háza minden egyes részével növekedett a nézettség, ami ritka teljesítmény.

 

Steve Toussaint színész az Instagramon osztott meg egy izgalmas hírt, miszerint hivatalosan is véget ért a Sárkányok Háza második évadának forgatása. Toussaint lelkesen írt a közelgő évadról anélkül, hogy konkrét részleteket árult volna el. A fotón látható az ő sátra, egy önarckép és egy festői naplemente. A képaláírás így szól: És Steve befejezte! Milyen fantasztikus emberekkel dolgozni! Most a szerkesztőké, a vizuális effektusokért felelős szakembereké és mindenki másé a dolog. Remélem, tetszeni fog, amikor végre láthatjátok! #hotd #hotd2.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Steve Toussaint (@thegenuinetoussaint) által megosztott bejegyzés

Bár hivatalos megjelenési dátumot még nem jelentettek be, az HBO a Sárkányok Háza második évadának 2024-es bemutatását tervezi. Ez meglepetés, tekintettel a magas elvárásokkal rendelkező fantasy sorozat természetére és az első évad 2022-es premierjének közelségére. A közelmúltban tapasztalt SAG-AFTRA és WGA sztrájkok ellenére a rajongók izgatottan találgatnak, milyen irányt vesz a történet a következő évadban. A díjnyertes sorozat következő részének várakozása folyamatosan nő.

Már bejelentették, hogy a Sárkányok Háza második évadának forgatókönyvei készen álltak a WGA sztrájk kezdete előtt. Másrészt, ami a forgatást illeti, az összes színész az Egyesült Királyságból származik, és az Equity néven ismert nem-SAG-AFTRA szerződéshez tartoznak. Így a forgatás zökkenőmentesen zajlott, és a színészek zavartalanul dolgozhattak.

A Trónok harca előzményének első évada siker volt az HBO számára, premierjét több mint 10 millió néző láthatta, ami az HBO történetének legnagyobb nézettsége. A Sárkányok Háza az 80. Golden Globe díjátadón a Legjobb Dráma Sorozat díjat nyerte el, és kilenc jelölést kapott a Primetime Emmy-díjra. A második évad már elkészült, az HBO minden tőle telhetőt meg fog tenni annak érdekében, hogy időben bemutassák a következő évadot.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu