Assassin’s Creed: Bloodstone: meglepő korszakba repít minket a népszerű képregényszéria!

Az Assassin’s Creed: Bloodstone a vietnami háborúba veti bele a rajongókat egy japán orgyilkos szemszögéből…

 

 

A több fejlesztés alatt álló címnek köszönhetően az Assassin’s Creed franchise még mindig ugyanolyan aktuális, mint amikor 2007-ben elkezdődött. Az Assassin’s Creed: Mirage-ra való várakozás közeledtével a rajongók elüthetik az időt azzal, hogy belemerülnek az Assassin’s Creed: Bloodstone című kétrészes képregénysorozatba.

A Guillaume Dorison által írt Assassin’s Creed: Bloodstone Tomo, a japán bérgyilkos sejt egyik legfiatalabb tagjának történetét meséli el. Egy összeesküvés leleplezése után Tomónak, aki általában inkább a tudomány, mint a tettek embere, tovább kell nyomoznia. Még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy a vietnami háború alatt dolgozó orgyilkosok nyomdokaiba kell lépnie. Az Ennio Bufi illusztrációival készült kétrészes graphic novel sorozat eredetileg francia nyelven íródott és jelent meg. Az első kötet 2019 márciusában jött ki. A második pedig ugyanezen év októberében. Később azonban 2020-ban, illetve 2021-ben angolul is megjelentek.

Ez korántsem az első képregény az Assassin’s Creed-franchise-ban. Mivel az évek során több képregény is megjelent, könnyen el lehet veszni közöttük. Szerencsére készült egy grafika, amely megmutatja a legjobb olvasási sorrendet, ha magad szeretnél nekivágni. Mivel egyes regényeknek összekapcsolódó történetszálai vannak, mások önálló kötetek, míg más kötetek az elmúlt években újra megjelentek, ez enyhén szólva is zavaró. Ráadásul egyes képregények véletlenszerű asszaszinok, például Tomo történetét követik, míg mások Ezio, Altair, Connor és Edward kalandjait.

A Ubisoftnak jelenleg tele van a keze az Assassin’s Creed franchise-zal, beleértve az Assassin’s Creed Nexus VR, Infinity, Codename Hexe, Codename Jade, Codename Red és Invictus terveit. A Mirage október 5-én, a Nexus VR pedig november 16-án jelenik meg, így a franchise számára izgalmas évnek ígérkezik, amelyet 2024-től kezdődően még számos további rész követ majd.

Forrás: DeviantArt

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu