Assassin’s Creed Mirage: dobsz majd egy hátast a PC-s gépigény miatt, de nem azért, amiért gondolnád!

Már csak hetek választanak el minket az Assassin’s Creed Mirage megjelenésétől, ahol október 5-én végre a kilencedik századi Bagdadot fedezhetjük fel Basim oldalán.

 

Az Assassin’s Creed Mirage-ból már sok gameplay video megjelent és azok alapján látszik, hogy egy egyértelműen könnyen megtanulható, de nehezen elsajátítható játékmenetről van szó, és hacsak nem vagy egy tapasztalt Assassin’s Creed-veterán, valószínűleg néhányszor kudarcot fogsz vallani, mielőtt tökéletesítenéd a lopakodást és a harcot, de végső soron egyszerűen csak nagyon szórakoztató. A történet azonnal felkeltette az érdeklődésemet, és én személy szerint már alig várom, hogy lássam, milyen veszélyes kalandok várnak még Basimra” Ha mindezek után már nagyon szeretnél belevetni magad a játékba, a Ubisoft most közzétett néhány kötelező információt a PC-s rajongók számára – a fontos specifikációkat, és ezek néhány játékost meglehetősen megleptek.

De nézzük is meg az Assassin’s Creed Mirage PC-s gépigényét az alábbi leírásban.

A PC-s játékosoknak ajánlott 1080p felbontást használni, 60fps sebességgel. Intel Arc A750 (8GB), NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti (6GB) vagy AMD Radeon RX 5600 XT (6GB) GPU-ra, valamint Intel Core i7-8700K vagy AMD Ryzen 5 3600 CPU-ra lesz szükség. Az ajánlott RAM 16 GB (kétcsatornás üzemmódban), míg célszerű 40 GB SSD-tároló és Windows 10/11 operációs rendszer megléte. A teljes specifikációt alább tekintheti meg.

Ami a rajongókat tényleg, igazán meglepte, hogy ezek az ajánlott specifikációk – Ubisofthoz képest – valójában elég ésszerűek – különösen egy olyan évben, amikor számos PC-kiadás sokkal magasabb technológiai követelményekkel érkezett. A Redditen nagyon sokan reagáltak is a játék PC-s gépigényére. Egy noxsanguinis felhasználó például ezt írta: „Őszinte leszek, nevetséges rendszerkövetelményekre számítottam a PC-s játékosoknak szánt év után, de ez végére tényleg elég ésszerű”.

ThePhatPhoenix hozzátette: „Wow, látszólag nagyon ésszerű. Azt hiszem, nem kéne túlságosan meglepődnünk, mivel ez alapvetően csak a Valhalla grafikai igényeit tekintve, de azt hiszem, a PC-s játékok jelenlegi állapotát figyelembe véve meg kell adnunk a Ubi-nak némi elismerést ezért.” Le a kalappal előtted, Ubisoft!

Forrás: GamingBible

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu