A Gladiátor 2. főszerepét egy feltörekvő csillag kapta, Ridley Scott elmondta miért ő

MOZI HÍREK – A Gladiátor második része nem csak a folytatás izgalma miatt került a reflektorfénybe, hanem mert a rendező, Ridley Scott, egy új tehetséget, Paul Mescalet választotta a főszerepre. Bár a film készítése jelenleg szünetel a színészi sztrájk miatt, Mescal kiválasztása biztosan új színfoltot visz a várva várt eposzba. Ridley Scott elmondása szerint a fiatal színész a „Normális emberek” című sorozattal győzte meg, amelyben nyújtott alakítása lenyűgözte őt.

 

Paul Mescal neve egyre ismertebb Hollywoodban, és most egy újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében, mivel őt választották a Gladiátor 2. főszerepére. A folytatás készítése jelenleg ugyan szünetel a Hollywoodban dúló színészi sztrájk miatt, de már most biztos, hogy a film nem egy gyorsan összedobott alkotás lesz, hanem egy igazi, sztárokkal teli, Ridley Scott rendezésében készülő történelmi eposz. Mescal, akit legutóbb az Oscarra jelölt „Volt egyszer egy nyár” című film főszerepéért is dicsértek, most Lucius karakterét kelti majd életre, akit az első részből is ismerhetünk.

Scott a Total Filmnek adott interjújában elárulta, hogy nem Mescal filmjei, hanem a „Normális emberek” című sorozat megtekintése után döntött úgy, hogy ő lesz a legmegfelelőbb választás a szerepre. Bár a sorozat nem felelt meg teljesen Scott ízlésének, Mescal alakítása lenyűgözte, és négy epizód megtekintése után már tudta, hogy őt szeretné a főszerepben látni. A Gladiátor 2. forgatókönyve már készen állt, és Mescal karakterét látva azonnal tudta, hogy tökéletes választás lenne.

Mescalnak persze meg kellett győznie a producereket is, de ez nem okozott nehézséget. A producerek a „Vágy villamosa” színpadi változatában látták őt, ahol Mescal többször is megmutatta felsőtestét, ami nagy örömet okozott a női közönségnek, és ezzel egyben a producereknek is bebizonyította, hogy jó választás lenne a szerepre.

Forrás: Total Film

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu