Holdlovag 2. évad: csalódást keltő frissítés a rendezőtől!

MOZI HÍREK – A Holdlovag 2. évadának frissítése az első évad rendezőjétől, Mohamed Diabtól azt sugallja, hogy nincs minden rendben Jake Lockley (Oscar Isaac) paradicsomában.

 

A Moon Knight középpontjában Marc Spector és alteregója, Steven Grant áll, mindkettő a disszociatív identitászavarának megnyilvánulása. Egy magával ragadó rejtélybe keverednek, amelyet az ősi egyiptomi istenségek jelenléte hat át. Bár a Holdlovag 2. évadjának pletykái már egy ideje kavarognak, a Marvel Studios részéről hivatalos megerősítés még nem érkezett, és a rendező legutóbbi nyilatkozatai még kétségesebbé tették a dolgot.

Az Arabic Marvelnek adott interjújában (a The Cosmic Circuson keresztül) Diab elárulta, hogy a Marvel Studios eredetileg csak hat epizódot garantált a sorozatnak. Diab tisztázta, hogy Tom Hiddleston Loki-sorozata volt az egyetlen MCU-s sorozat, amely második évaddal készült. Diab kijelentette: „A Marvel már az első naptól kezdve meghatározta ezt. A Marvel sorozatprojektjei mind hat epizódosak, kivéve az olyan különleges projekteket, mint a ‘WandaVision’. A szokásos formátum hat epizód. A ‘Loki’ az egyetlen sorozat, amiről az első naptól kezdve azt mondták, hogy két részes lesz”. A neves rendezőből lett producer azt is elmondta, hogy a Marvel Studiosnak mindig van terve a projektjeikre, még akkor is, ha nem sikerül. „A Marvel útja nem a szokásos út, ahol ha a projekt sikeres, akkor azt mondom, újítsuk meg egy második évaddal. Ez az ő tervük, akár sikeres, akár nem, van tervük”.

A Holdlovag a Marvel Moziverzum egyik kritikusok által is elismert sorozata, a rajongók imádták a sorozatot. A Holdlovag 2. évadával kapcsolatos pletykák azután kezdtek el terjedni, hogy a sorozat egy hatalmas cliffhanger utáni zárójelenettel ért véget. A jelenet még akkor is a sorozat részévé vált, amikor a produkciós óriás nem volt biztos benne, hogy visszatér egy újabb évaddal. Érdekesség, hogy a Lokin kívül csak a What If…? című sorozat kapott második évadot. A Marvel Studios azonban arról híres, hogy titokban tartja jövőbeli projektjeit, és a Holdlovag 2. évada lehet, hogy ezek közé tartozik.

A Holdlovag 1. évada sikert aratott, pozitív kritikákat kapott a kritikusoktól és a nézőktől. Az 1. évad jelenleg 86%-os kritikai értékelést kapott a Rotten Tomatoes-on. Másrészt a sorozat 89%-os közönségpontszámmal rendelkezik a weboldalon.

A Holdlovag 1. évad jelenleg a Disney Pluson streamelhető.

Forrás: ScreenRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu