Angelina Jolie visszatér színésznőként egy teljesen új filmben!

MOZI HÍREK – Angelina Jolie új filmje biztosan megtöri 14 éves csalódást okozó sorozatát, és ez még izgalmasabbá teszi a nagy visszatérését. Miután szünetet tartott, hogy a filmkészítésre koncentrálhasson, Angelina Jolie színészi visszatérésre készül, ami biztosan véget vet egy 14 éves karrier csalódásokból álló sorozatnak.

 

Miután lelassította színészi elkötelezettségeit, hogy a filmkészítésre koncentrálhasson, Angelina Jolie olyan visszatérést tervez a filmvásznon, amely minden bizonnyal véget vet a 14 éves karriercsúcsok sorozatának. Jolie egykor Hollywood egyik legtermékenyebb filmsztárja volt, ám az utóbbi időben szünetet tartott a színészkedésben, hogy olyan filmek rendezésére koncentrálhasson, mint az Unbroken, a By the Sea, a First They Killed My Father és a Without Blood. 2021 óta nem szerepelt filmben, akkor egy bosszúszomjas tűzoltót játszott az Azok, akik halottnak kívánnak, és egy Marvel-szuperhőst az Örökkévalókban.

2024-ben Jolie két izgalmas, hamarosan érkező filmben tér vissza a mozivásznakra; újra eljátssza Tigris Mester hangját a Kung Fu Panda 4 animációs folytatásában, és Maria Callas operaénekesnőt alakítja a Maria című életrajzi filmben. A Lisey’s Story rendezője Pablo Larraín, a forgatókönyvet pedig a Peaky Blindersből ismert Steven Knight írta, a Maria Callas életének utolsó éveit mutatja be, amikor az 1970-es években Párizsban élt. Ez a rangos szerep minden bizonnyal véget vet Jolie karrierjének 14 éves csalódást keltő sorozatának.

 

Angelina Jolie Maria című filmje 2009 óta valószínűleg az első Oscar-jelölését kapja meg

 

Az Akadémia szereti a jó életrajzi filmeket, Jolie pedig remek színésznő, így a Maria szerepében való szereplése valószínűleg 2009 óta az első Oscar-jelölését fogja megszerezni. Jolie legutóbb a Clint Eastwood által rendezett Changeling című filmben nyújtott alakításáért kapott Oscar-díjat, amikor egy eltűnt gyermek édesanyját játszotta. Ezt megelőzően a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-díjat a karizmatikus szociopata alakításáért nyerte el James Mangold Lány, megszakítva című pszichológiai drámájában, még 2000-ben. Jolie tehetségét és iparági státuszát tekintve ez meglepően szűkös Oscar-történelem – de Mariának ezen változtatnia kellene.

Larraínnak jó tapasztalata van abban, hogy életrajzi filmjeinek főszereplőit Oscar-díjra jelölték. Natalie Portmant a 2016-os Jackie Kennedy szerepéért jelölték, Kristen Stewartot pedig a 2021-es Spencerben (amelynek forgatókönyvét szintén Knight írta) Diana walesi hercegnőt alakító Diana szerepéért. Ha a Maria olyan nagyszerű lesz, mint ezek a filmek, és Jolie olyan árnyalt és mélyen magával ragadó, mint mindig, akkor biztos befutó lesz a 2025-ös Oscar-gálán a legjobb női főszereplőnek járó díjra.

 

Miért olyan izgalmas Angelina Jolie következő filmje?

 

A Maria az egyik legizgalmasabb közelgő film, mert itt az alkalom, hogy a közönségnek eszébe jusson, milyen nagyszerű színésznő is Angelina Jolie. Ő az egyik leghíresebb filmsztár a világon, de mivel másra koncentrál – a kamera mögé lépve rendezőként, és folytatva humanitárius tevékenységét a világ minden táján -, ez kissé feledésbe merült. A téma és Larraín korábbi munkája, a Jackie és a Spencer alapján a Maria egy csodálatos bemutató lesz Jolie számára.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu