„Szomorú, frusztráló” PlayStation hírekre számíthatunk? [VIDEO]

David Jaffe (aki korábban a Twisted Metal és a God of War kapcsán lett neves játékfejlesztő) nem sok jót jósol a Sony-nak rövid távon.

 

„Azt hiszem, világosan fogalmaztam a hozzászólásaimban, de hogy tisztázzuk: ha a híreket holnap megerősítik (és szerintem annak be kellene követneznie), ez nem jelenti a PlayStation HALÁLÁT. Ez inkább egy szomorú állapot és egy igazi középső ujj… nos, várjunk. De ez nem valami földrengés, mintha a Sony eladná a Playstationt a Hasbro-nak vagy ilyesmi. Ha szereted a Sony játékait MA, még esély van rá, lehet (attól függ), hogy nem sok minden fog változni,” írta Jaffe a Twitteren. És ez a második tweetje volt a témában. Az első ennél sokkal durvább képet fest fel…

„Szomorú, frusztráló, potenciálisan szuper tiszteletlen hír, ami holnap érkezik a PlayStationről, ha a forrásaim helyesek. Ebben a csak tagoknak szóló videóban körbejárom, de kevesebb, mint 24 órán belül biztos vagyok benne, hogy az újságírók kezébe jut, és elmondják a történetet. Nem biztos, de ez a két forrás (mindkettő a PlayStationnél dolgozik) még egyszer sem tévedett, amikor megosztották, amit megosztottak. Ha ez igaz, ember… mondjuk úgy: bármit is csinálsz, soha, de soha ne vedd be azt a gondolatot, hogy a munkád a családod és a cég az életed.  És HA igaz, nem tudom a részleteket, hogy miért, de el tudom képzelni, akkor ember, mondom neked: a Sony, amit mindannyian kitaláltunk, többnyire halott. Ez nem jelenti azt, hogy az új Sony rossz lenne (imádom a Marvel’s Spider-Man 2-t), de ez csak azt jelenti… igen… szomorú idők jönnek,” írta korábban Jaffe.

Timur222, aki a játékipari állásokat figyeli, a Twitteren arról adott hírt, hogy leépítések történtek a PlayStationnél, és nemrég írtunk a Visual Arts Groupnál történt kirúgásokról, szóval valami lehet abban, amit Jaffe mondott.

Lent az ő videója látható, és ebben azt mondja, hogy a fő személy, aki már nem a Sony alkalmazásában áll, Connie Booth, a PlayStation belső gyártási, fejlesztési vezetője. Bár nem hivatalos még mindez, szerintünk van benne valami, és a Sony tényleg bajban lehet.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu