Az eddigi legnagyobb gépek érkeznek a Guerrilla többjátékos Horizonjába?

Egy álláshirdetés szerint sokkal nagyobb gépszörnyek várnak majd ránk a játékban mint amit a Horizon: Zero Dawnban, vagy annak folytatásában, a Horizon: Forbidden Westben láthattunk.

 

2017 februárjában jelent meg a Horizon: Zero Dawn, ami bemutatta, hogy a Guerrilla Games számára volt élet a Killzone-on túl (azt a franchise-ot is mintha eltette volna láb alól a Sony). Posztapokaliptikus, stílusos volt. Emiatt nem csoda, hogy készült egy folytatás (miközben az első rész megjelent PC-re is), majd annak jött egy PlayStation 5-exkluzív DLC-je is, így aki PS4-en játszott a Horizon: Forbidden Westtel, már lemaradt a Burning Shores-ról. A PlayStation VR2-re pedig a Horizon: Call of the Mountain érkezett, ami egy belső nézetes kalanddal bővítette a rövid időn belül népszerűvé váló franchise-ot.

Aloy története kap-e harmadik részt? Jelenleg úgy tűnik, hogy a válasz nem. Olyan pletykák bukkantak fel 2022 végén, miszerint egy online, multiplayer (többjátékos, kinek hogy) spin-off készül, ahol egymás ellen harcolhatunk, de a gépeket is levadászhatjuk. Mindehhez hozzá lehet adni a franchise sok törzsét is. Ez a projekt nyilvánvalóan a Sony terve az élő szolgáltatásos (live service) modell felettébb szólva erőltetettnek tűnő terjeszkedése céljából. A projekten a Guerrilla amszterdami stúdiója dolgozik.

Felbukkant egy új álláshirdetés, ami egy senior harci tervezői pozícióra vonatkozik. Eszerint a sikeres jelentkező szorosan együttműködik a vezető harci tervezővel, hogy több gépi ellenséget tervezzen, amelyek különböző kihívásokat nyújtanak több játékos ellen. Tervezze/változtassa meg és frissítse a Horizon franchise meglévő ikonikus gépeinek viselkedését, valamint tervezzen új gépeket, hogy azokkal is bővüljön a játék. Egy multidiszciplináris csapatban kell helyt állnia, hogy az egyes gépeket a koncepciótól a megjelenésig ki lehessen fejleszteni. Használnia kell a mérőszámokat, a játékosok visszajelzéseit és a legkülönfélébb elemzések sokaságát, hogy idővel javítsa és finomítsa az egyes gépeket.

A játékot talán az idei The Game Awardson bejelenti a Sony. Talán nem. De valami készül.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu