A Ubisoft elbaltázta: idejekorán kiszivárgott a Beyond Good & Evil újrakiadása!

Ez a verzió Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition névre hallgat, és furcsa, hogy a szivárgás utáni bejelentés sem tesz említést a célplatformokról, miközben a megjelenési időszakról igen…

 

Egy kis gyorstalpaló: a Ubisoft a Beyond Good & Evilt 2003. november 11-én adta ki PlayStation 2-re, majd november 19-én PC-re, december 2-án Xboxra, majd december 11-én GameCube-ra is megjelent Michel Ancel (aki Raymant is létrehozta) agyszüleménye. Ebből a játékbl a francia kiadó HD alcímmel remastert is kidobott 2011. március 2-án Xbox 360-ra, majd június 8-án PC-re. A folytatást már több mint hat éve (!!!) megerősítette előzménytörténetként a Yves Guillemot vezette kiadó, ám azóta kirobbant a cégen belül a szexuális zaklatásos botrány, és Ancel is elhagyta a játékipart.

Most jön a második újrakiadás, és ezt a Ubisoft egy baki formájában erősítette meg. November 28-án este néhány Ubisoft+ előfizető láthatta a Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition korai verzióját az Xbox platformokon. Erre a Ubisoft annyit reagált a Twitteren , hogy ez a verzió nem ia végleges verzió minőségét tükrözi, így az még messze javulni fog a 2024 elejére kitűzött megjelenésnek. Tehát kb. 3 hónapra vagyunk a megjelenéstől, és valószínűleg a The Game Awardson jön a normális bejelentés. Akár 4K/60 FPS felbontás és frame rate, jobb grafika, kezelés és hang, továbbá új automatikus mentés és platformok között mozgatható (cross-save) elmentés – ezeket már megerősítette a Ubisoft.

A francia kiadó bár nem mondta, hogy Jade kalandjai mikre fognak megjelenni, de ki lehet találni, hogy cross-gen cím lesz, így PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, továbbá Nintendo Switch-re is ki fogja adni majd a Ubisoft, ami így lényegében beismerő vallomást is tett arról, hogy a Beyond Good & Evil 2 nem fog sosem elkészülni, akárhogy is védekezik a cég.

Na beszéljenek helyettünk a képek.

Forrás: Gematsu

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu