[TGA 2023] Black Myth: Wukong – A legendás kínai eposz életre kel ebben az akciódús RPG-ben [VIDEO]

2024. augusztus 20-án érkezik a Game Science által fejlesztett Black Myth: Wukong, egy lenyűgöző akció-RPG, amely a PlayStation 5, Xbox Series és PC platformokra (Steam és Epic Games Store) kerül kiadásra. A játék a híres kínai klasszikus, a Nyugati utazás alapján készült, és egy olyan világba kalauzol, ahol a mitológiai lények és kalandok valósággá válnak.

 

Merülj el a Black Myth: Wukong lenyűgöző világában, ahol a kínai mitológia minden szegletét felfedezheted. A játék alapját a Nyugati utazás, a kínai irodalom egyik legnagyobb klasszikusa adja, ahol a Sors által Kiválasztottként indulhatsz el, hogy felfedezd a múlt dicső legendáinak rejtett titkait.

A játékban egy varázslatos és változatos világ tárul fel, tele az ősi kínai mitológia csodáival. Mint a Kiválasztott, átutazol lélegzetelállító tájakon, újraírva a Nyugati utazás epikus történetét. A játék nem csupán egy új kalandot kínál, hanem egy olyan epikus útra invitál, amely eddig ismeretlen szempontból mutatja be ezt a klasszikus mesét.

A Black Myth: Wukong egyedülálló harci rendszere lehetővé teszi, hogy szembenézz erős és változatos ellenségekkel, akik mind a Nyugati utazás hőskölteményéből érkeznek. Minden ellenfél egyedi kihívást jelent, és lehetőséget ad arra, hogy a Sors által Kiválasztottként megmutasd bátorságodat és harci tudásodat epikus csatákban.

A játék mélyreható varázslatok és képességek rendszerével bővíti az akció-RPG műfaj határait. A Sors által Kiválasztottként számos bottechnikát elsajátíthatsz, valamint különböző varázslatokat, képességeket, fegyvereket és felszereléseket kombinálhatsz, hogy megtaláld a saját harci stílusodhoz leginkább illő győztes formulát.

A Black Myth: Wukong nem csak egy játék, hanem egy érzelmi utazás is, amelyen keresztül felfedezheted az ellenségeid mögött rejlő történeteket. Ezek a karakterek saját eredetükkel, személyiségükkel és motivációikkal rendelkeznek, amelyek a játék során fokozatosan bontakoznak ki. A Sors által Kiválasztottként nem csak harcolsz velük, hanem megismered az általuk hordozott szeretetet, gyűlöletet, kapzsiságot és dühöt is.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu