[TGA 2023] Jurassic Park: Survival – Egy izgalmas horrorkaland készül dínókkal Spielberg filmjei alapján [VIDEO]

A Saber Interactive bejelentette az új egyjátékos akció-kalandjátékát, a Jurassic Park: Survival-t, amely a PlayStation 5, Xbox Series és PC platformokon lesz elérhető. A megjelenés dátuma még nem került bejelentésre.

A Jurassic Park: Survival játékba lépve a játékosok Dr. Maya Joshi szerepébe bújnak, egy InGen tudóséba, aki nem tudott evakuálni az Isla Nublar szigetéről. Egy eredeti kaland vár rájuk, amely a Jurassic Park franchise rajongóinak és a narratíva-alapú játékok kedvelőinek készült. Az első személyű lopakodás és akció keverékében a játékosokat intenzív találkozások várnak a dinoszauruszokkal, melyeket John Hammond víziója életre keltett.

A játékban a játékosok felfedezhetik a gazdag és titokzatos világot, ahol két, egymástól 65 millió évvel elválasztott faj szembesül egymással egy teljesen új kalandban. Isla Nublar szigete, reaktív vadon élő állatokkal, dinoszauruszokkal és más váratlan veszélyekkel teli, életre kel. A játékosoknak túl kell élniük a sziget kihívásait, intelligens megoldásokat találniuk az ott rejtőző veszélyekre.

A játékosoknak ki kell kerülniük az őskori ragadozókat, beleértve a film ikonikus dinoszauruszait. Ügyességüket és lopakodó képességeiket használva navigálhatnak az intenzív és felejthetetlen találkozások során, hogy túljussanak a Földön valaha élt legveszélyesebb lényeken.

A Jurassic Park: Survival bepillantást nyújt a híres parkba, az ikonikus kaputól a látogatóközpontig és azon túl. A játék lehetőséget ad a játékosoknak, hogy felfedezzék a parkot és szembenézzenek annak veszélyeivel, mindent felhasználva, ami a rendelkezésükre áll, hogy túléljék Isla Nublar szigetének fenyegetéseit.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu