[TGA 2023] Visions of Mana: 15 évet kellett várni a Mana franchise újabb részére! [VIDEO]

A Square Enix bejelentette a Visions of Mana-t, az akció-RPG-t PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series-re és PC-re (Steam, Microsoft Store) 2024-ben. A híres Mana sorozat új része, több mint 15 év után érkezik, amely a rajongók nagy örömére újra a sorozat akció-RPG gyökereihez tér vissza.

 

A Visions of Mana egy teljesen új fejezete a Mana sorozatnak, mely a franchise hagyományos akció-RPG elemeit ötvözi egy vadonatúj kalanddal. A játék főhőse, Val, egy lelki őr, aki gyermekkori barátját védelmezi, akit a Tündérek választottak ki a Tűz Almjának, hogy elutazzon a Mana Fához és helyreállítsa a mana áramlását.

A Square Enix által közzétett új előzetesben bemutatják a Mana világát új perspektívából. Az előzetesben az akciódús játékmenet mellett bemutatásra kerül a vibráló világ, ahol a játékosok lenyűgöző környezeteken keresztül kalandozhatnak, számos ellenséggel és szörnnyel, mint például a rajongók kedvence, a Rabite, harcolhatnak. A játékban a természet ereje és az elemi szellemek kölcsönhatásban vannak, ami egyedülálló játékélményt kínál.

A Mana sorozat 1991-es debütálása óta, amely a Final Fantasy sorozat mellékszála volt, a játékok lenyűgöző világokkal, lélegzetelállító környezetekkel, megható karakterekkel és magas szintű fantasy történetekkel ejtették rabul a játékosokat. A rajongók új tervezésű lényekre számíthatnak Airi Yoshioka, a Mana sorozat illusztrátora által, valamint egy lenyűgöző új zenei aláfestésre, amit a sorozat zeneszerzői, Hiroki Kikuta, Tsuyoshi Sekito és Ryo Yamazaki szereztek.

A Visions of Mana bejelentésének ünneplésére a népszerű sorozat művésze, HACCAN új előzetes művészi alkotást készített, amely betekintést nyújt a Mana Fa ikonikus képébe és a játék varázslatos tájképeibe, valamint a játékban találkozható megható karakterekbe.

„Nagyon örülök, hogy végre bejelenthetem a Visions of Mana-t, a Mana sorozat első főszereplőjét több mint tizenöt év után,” mondta Masaru Oyamada, a Mana sorozat producere. „A fejlesztőcsapat keményen dolgozott azon, hogy a Visions of Mana hű maradjon a sorozathoz, miközben a rajongóknak és az új játékosoknak is friss élményt nyújtson egy teljesen új történettel, karakterekkel és játékmechanikákkal. Alig várjuk, hogy hamarosan több részletet is megoszthassunk a játékkal kapcsolatban.”

Oyamada további megjegyzéseiben kihangsúlyozta, hogy a Visions of Mana egy olyan akció-RPG, ahol a játékosok egy hatalmas, élettel teli világon utazhatnak keresztül, amelyet vibráló természet és elemi szellemek töltik meg. A cél az volt, hogy lenyűgöző tájakat hozzanak létre, amelyek méltók a HACCAN által rajzolt csodálatos előzetes művészeti alkotásokhoz, így Oyamada úr nagyon várja, hogy a játékosok teljesen belemerüljenek a Visions of Mana kalandvilágába.

A Mana sorozat alkotója, Ishii Koichi is szorosan együttműködött a csapattal, hogy újragondolják az ismert szörnyeket, beleértve az ikonikus rabite-kat is, ebben a legújabb részben. Ishii úr egyedülállóan aranyos és bájos tervei ötvöződnek a szörnyek veleszületett gonoszságával, hogy a sorozat vizuális megjelenését egy új szintre emeljék.

A zenei aláfestést a Trials of Mana-ból visszatérő három zeneszerző, Hiroki Kikuta, Tsuyoshi Sekito és Ryo Yamazaki kezeli. Nagyszerű dolgokat várhatunk tőlük, ahol mindenki személyes stílusa átsugárzik, hogy fényt vigyenek a kaland minden fordulójára.

Még sok mindent szeretnének megmutatni, beleértve azokat a társakat is, akik csatlakoznak a játékosokhoz az útjuk során, valamint a csatában használható harci technikákat, így a rajongók számíthatnak a további információkra hamarosan.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu