[TGA 2023] Warhammer 40K: Space Marine II: megtudtuk az új megjelenési dátumot [VIDEO]

Nem is volt olyan rég, hogy a Saber Interactive játékt a Focus Entertainment elhalasztotta!

 

Két hete több Focus Entertainment-hírről beszámoltunk egy összefoglalóban. A „morzsák” között felbukkant a Warhammer 40000: Space Marine II is. Ekkor a francia kiadó elhalasztotta 2024 második felére a külső nézetes lövöldözős játékot, majd hozzátette, hogy az új megjelenési dátumot a The Game Awards során el is fogja árulni. A Focus Entertainment betartotta a szavát, és nem is tették rögtön az év végére a megjelenés időpontját, ugyanis a második félév jelenthetett volna júliust, vagy akár decembert is!

A játék felettébb rövid jellemzése szerint (tényleg, meglepő a terjedelem!) a galaxis veszélyben van, és teljes világok pusztulnak el. Ezért a Birodalomnak ránk van szüksége. Ezért bújjunk egy Space Marine (űrtengerész?) gúnyájába. Ők a Császár legnagyobb harcosai, és emberfeletti ügyességgel és brutalitását. Engedjük szabadjára halálos képességeinket és pusztító fegyverarzenálunkat, hogy elpusztítsuk a könyörtelen Tyranid hordákat. Tartsuk sakkban a galaxis borzalmait a távoli bolygókon vívott epikus csatákban. Fedjük fel a sötét titkokat, és űzzük vissza az örök éjszakát, hogy bebizonyítsuk az emberiség iránti végső hűségünket. Hallgassunk a harc hívására, ugyanis számunkra csak a háború létezik.

A The Game Awardson a Warhammer 40000: Space Marine II is felbukkant egy új videóval, így nem intézte el annyival a Focus Entertainment, hogy közli a Warhammer 40K (így is rövidítik a számot) új megjelenési dátumát. A videót lent beágyaztuk. A játék csak a kurrens-gen platformokra készül, így itt sem számíthatunk PlayStation 4-es és Xbox One-os portra. Mint mindig, itt is érdemes megemlíteni, hogy ez a két konzol már tíz éve, hogy megjelent, így már tényleg eljárt felettük az idő, és már nincsen készlethiány a 2020-ban megjelent konzolokból.

Nem húzzuk tovább az időt, és közöljük, hogy mi az új megjelenési dátum: 2024. szeptember 9-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re (Steam).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu