Kiszivárgott az Epic Games Store következő néhány ingyenes játéka!

Tim Sweeney digitális boltja megpróbál minél több játékost bevonzani az év végi napi egy ingyenes játékkal (ami azért nem olcsó az Epic Games számára, így nehezen tudják profitot termelővé tenni a Steam-rivális felületet).

 

A Twitteren ugyanaz a PC_Focus számolt be az Epic Games Store szivárgásáról, amelyik fiók LukeFZ fizetős FSR3-as modját is közzétette. (Erről nemrég írtunk: FSR2-es és Nvidiás videókártyákon is bekapcsolhatjuk vele!) Felsorolta, hogy mik voltak az eddigi ingyenes játékok az év végén, majd azokat is, amik még nem váltak ingyenessé. December 13-a és 20-a között a Destiny 2: Legacy Collection volt ingyenes az Epic Games Store-on, majd onnantól kezdődött a napi egy ingyen játék (általában délután öt órakor váltanak magyar idő szerint).

20-án jött a DNF Duel (Kínában pedig a Spelldrifter), 21-én a Melvor Idle, 22-én az Art Of Rally, 23-án a Fallout 3: Game of the Year Edition (ami korábban már volt), szenteste érkezett a Ghostwire: Tokyo, karácsony első napján a The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition, másnapján pedig a Human Resource Machine. Az ünnepek között jött a Cursed to Golf 27-én, a Cat Quest 28-án, a Snakebird Complete 29-én, tegnap pedig a Saints Row Reboot a már bezárt Volitiontől.

És innen jönnek a még be nem jelentett címek. A mai napi ingyenes játék a Ghostrunner lesz, 2024-et az Escape Academy-vel nyithatjuk, kedden jön a 20 Minutes Till Dawn, és a napi egy játékos akciót harmadikán A Plague Tale: Innocence zárja. Negyedikén pedig egy újabb nagyobb cím jön 2021-ből, ami egy teljes hétig lehet ingyenesen a fiókunkhoz adni: ez a Marvel’s Guardians of the Galaxy lesz, és feltehetőleg utána ismét két kisebb címmel bővíthetjük a katalógusunkat, ami már messze 300 játék felett lehet, ha a legtöbb ingyenes játékot felkaroltuk, amikor erre lehetőség volt!

A még be nem jelentett címek listája természetesen még nem hivatalos!

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu