A Last of Us 2 fejlesztője reagált a remaster kritikákra

A The Last of Us Part 2 Remastered mögött álló rendező reagál az új címet övező visszhangokra, és elmagyarázza érveit.

 

A The Last of Us Part 2 Remastered rendezője reagált az új játék körüli kritikákra. Néhány rajongó kifogásolta, hogy a stúdió egy nemrég, 2020-ban megjelent játékot újramaszterel, de a fejlesztő elmagyarázta, hogy mi az, amiért a The Last of Us Part 2 Remastered megéri az árát.

A The Last of Us Part 2 Remastered január 19-én jelenik meg, és 50 dollárba kerül az új rajongóknak, vagy 10 dollárba azoknak, akik már rendelkeznek a 2020-as verzióval. A remastered címek az elmúlt nagyjából egy évtizedben mindennapossá váltak, és egyes rajongók aggódnak amiatt, hogy az ilyen játékokra való összpontosítás elvonhatja a stúdiók figyelmét az új tartalmak készítésétől. A PlayStation egyik legjobb sorozataként a rajongók érthető módon izgatottan várják, hogy a Naughty Dog elkezdjen a következő Last of Us címre koncentrálni, de a The Last of Us Part 2 Remastered mögött álló rendező elmagyarázta, hogy miért érdemes a projektet folytatni.

A VGC-nek adott interjúban a The Last of Us Part 2 Remastered igazgatóját, Matthew Gallantot arról kérdezték, mit gondol a játékkal kapcsolatos visszhangokról. Kifejtette: „Nem értem a The Last of Us Part 2 Remastered nyújtotta lehetőségekkel kapcsolatos megrökönyödést. Ez a legjobb módja a The Last of Us Part 2 játéknak, ha valaki új PlayStation-tulajdonos és új a franchise-ban, akkor a legjobb élményt szeretnénk nyújtani a játék PS5-ös natív verziójának minden hardveres funkciójával.” Gallant továbbá kifejtette, hogy a rajongók jelentős része rendkívül izgatottan várja a játék közelgő megjelenését. A The Last of Us Part 2 Remastered új tartalmat és feljavított grafikát kínál, miközben a már befutott The Last of Us rajongóknak meglehetősen kedvező, 10 dolláros árat kell fizetniük érte.

A The Last of Us Part 2 Remastered legérdekesebb funkciója az új No Return mód, amely egy roguelike csavar a népszerű történetalapú játékban. Ebben a módban a felhasználók különböző szakaszokon harcolhatnak végig, miközben megpróbálnak minél tovább életben maradni. A No Return kihívásokat kínál a játékosoknak, amelyeket teljesíteniük kell, és amelyek új karaktereket és jutalmakat kínálnak. Ez a kiterjedt új mód valószínűleg a Naughty Dog egyik fő indoklása a remastered cím kiadására.

Ez a legjobb módja a The Last of Us Part 2 játéknak, ha új PlayStation-tulajdonos vagy, és új vagy a franchise-ban, akkor a legjobb élményt szeretnénk neked nyújtani…

A The Last of Us Part 2 Remastered három új pályát is tartalmaz, amelyeket az eredeti játékból kivágtak. Ezek a szintek meglehetősen rövidek az eredeti címmel együtt szállítottakhoz képest, de mind további fényt vetnek Ellie érzelmileg összetett történetére.

A The Last of Us Part 2 Remastered emellett felújított grafikával is rendelkezik, ami miatt a PS5 egyik legjobban kinéző játékaként tarthatják számon. Az új játék emellett a PS5 DualSense kontroller haptikus visszajelzését és adaptív kioldó funkcióit is megvalósítja. A vélemények szerint a játék vizuális frissítései nem úttörőek, de némileg javítanak az eredeti cím amúgy is lenyűgöző grafikáján, ami valószínűleg elkápráztatja majd az új rajongókat.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu