The Last of Us Part 2 Remastered: vajon megtarthatjuk az eredeti játékban elért trófeáinkat?!

Mi történik, ha platinatrófeás lettem a The Last of Us Part 2-ben, és átviszem a játékot a PlayStation 5 felújított változatára?

 

 

A héten sokunkban felmerült ez a kérdés: ha elértük a platinát a The Last of Us: Part 2-ben, akkor megtartjuk, vagy újra meg kell szereznünk?

Jó hír, hogy ha már megszerezted a platinát a játékban PlayStation 4-en, még ezen a héten megvásárolhatod a PlayStation 5 remastered verzióra a frissítést, és azonnal át tudod vinni a trófeát.

A Naughty Dog az X-en keresztül megerősítette, hogy ez egy azonnali feloldás, mivel csak át kell helyezned a mentési adataidat PS4-ről PS5-re, majd be kell töltened az utolsó mentésedet a feloldáshoz. A PS4-en korábban megszerzett The Last of Us 2 trófeáid átkerülnek a PS5 Remasteredre, beleértve a megszerzett platinát is.

A hír némi megkönnyebbülést jelent majd azoknak, akiknek nincs kedvük újra belevágni a platina megszerzésébe. Bár gondolom, lesznek olyanok, akik szívesen vállalják újra a TLoU 2 platina trófeás kihívását.

A korábbiakon felül 13 új trófea lesz a The Last of Us Part 2 – Remastered-ben PlayStation 5-ön. Az új trófeákhoz bizonyos feladatokat kell teljesítened az új „No Return” roguelike játékmódban. Az új trófeák teljes listáját lásd az alábbi tweetben!

Ám az is kiderült, hogy a játékban nem szükségesek a No Return trófeák a platina trófea megszerzéséhez. Legalábbis ez a Naughty Dog álláspontja jelenleg. A TLoU 2 meglévő PS4-es tulajdonosai 10 dollárért (kb. 3500 Ft) frissíthetnek a The Last of Us 2 Remastered digitális változatára a megjelenéskor.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu