Pedro Pascal nyilatkozott Joel sorsáról a „The Last Of Us” 2. évadában és a Kieran Culkinnal való együttműködésről

MOZI HÍREK – A nemrég megsérült színész a kartartó kötést már levette, amikor a csütörtökön végigvonult a vörös szőnyegen a Sundance Filmfesztiválon a Freaky Tales című filmjének premierjén.

 

Ez jó hír a The Last of Us rajongóinak, miután Pascal az elmúlt két hét nagy részében vállsérülés miatt a karját is be volt kötve az eseményeken, legutóbb hétfőn az Emmy-díjátadón. Ahogy arról a Deadline beszámolt, a sérülés, amelyet egy esés során szerzett, várhatóan nem befolyásolja az Emmy-díjas HBO-sorozat második évadának forgatását, gondolták, mivel a forgatás kezdete már csak néhány hétre van, aggodalomra ad okot.

Pedro Pascal azzal viccelődik, hogy Kieran Culkin a felelős a vállsérüléséért az Emmy-díjátadón: Az Utódlás sztárja „kiverte belőle a sz@rt is”.

Pascal ma este úgy tűnt, hogy készen áll ismét a The Last of Us-ra, ahogy a hajával és szakállával a karakterre, Joelre emlékeztetett. A Deadline megkérdezte tőle, hogy Joel 2. évadának íve eltér-e majd a játéktól. A népszerű videojáték rajongói, amelyen a sorozat alapul, nagyon jól tudhatják, hogy ez mit is jelent…

„Hogy eltér a játéktól? Hát ez egy jó kérdés!” – mondta Pascal. „Szerintem mindig megtalálják a módját annak, hogy a hihetetlen forrásanyagra építsenek, és meglepjenek minket azzal, hogyan tudják ezt az anyagot más formátumban, például egy tévésorozatban felhasználni. De nem szeretném elrontani senkinek az élményt, és az az igazság, hogy igazából még nem rendelkezem minden információval.”

Pascalnak volt egy felvetése az Utódlás sztárjával, Kieran Culkinnal folytatott, a közösségi médiát felizzító, folyamatos fals (valójában poénra vett) viszályában is. Azzal kezdődött, hogy Culkin azt mondta Pascalnak, hogy „kapja be” a Golden Globe díjátadó beszédében. Pascal az Emmy-díjátadón műsorvezetőként visszavágott, és a sérülését Culkinra fogta, aki szerinte „kiverte belőle a sz**t is”.

Lehet, hogy ők ketten elássák a csatabárdot, és közös projektet csinálnak?

„Nagyon szeretném, illetve remélem. Ha megengedi” – mondta Pascal, majd hozzátette: „és ha kedves lesz hozzám” – tette még hozzá viccelődve a sztár.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu