A Halo TV-sorozat sztárja elárulta, szerinte mi volt a széria legnagyobb hibája!

MOZI HÍREK – A Halo TV-sorozat „hatalmas hibát” követett el azzal, hogy Master Chief szexuális viszonyba bonyolódott Makee-vel, mondja a sztár.

 

 

Master Chiefnek volt egy romantikus története, sőt még szexuális viszonyba is kezdett a Halo TV-sorozat első évadában. Ez egy „hatalmas hiba” volt a Master Chief színésze, Pablo Schreiber szerint. Az SFX Magazine legújabb számában elmondta, hogy Master Chief és Makee (Charlie Murphy) kapcsolata rossz ötlet volt, aminek megakadályozásáért sikertelenül küzdött.

„A döntés, hogy Makee és John kapcsolatát romantikus kapcsolattá alakítsuk, hatalmas hiba volt” – mondta Schreiber (a GamesRadaron keresztül). „Akkoriban úgy éreztem, hogy ez egy hatalmas hiba volt, és érveltem ellene, harcoltam. De az vagyok, aki vagyok. Nem én írom a forgatókönyveket. Csak a véleményemet mondhatom el. Nem hallgatták meg.”

Rengeteg Halo-nézőnek sem tetszett ez a történetszál, a szexjelenet pedig kifejezetten bosszantott néhányakat, pláne, hogy maga Cortana is ott állt és nézte.

A Halo TV sorozat februárban tér vissza a második évaddal. Joseph Morgan (The Originals) és Cristina Rodlo (Too Old to Die Young) csatlakozik a stábhoz a második évadban. Ők James Ackerson, illetve Talia Perez szerepét alakítják.

A 2. évad showrunnere David Wiener (Flesh and Bone, Fear the Walking Dead), aki az 1. évad társ-showrunnerei, Kyle Killen és Stephen Kane helyét vette át.

A Halo című sorozat 1. évada a hírek szerint 10 millió dollárba került epizódonként. Így az egyik legdrágább tévésorozat, amit valaha készítettek. Egy ilyen szintű költségvetés a Trónok harca (Game of Thrones) közelébe helyezi a show-t.

A visszatérő szereplők között Schreiber mellett Natascha McElhone, Jen Taylor, Bokeem Woodbine, Kate Kennedy, Murphy és mások is szerepelnek. Ha még csak most ismerkedsz a Halo tévésorozattal, az első évad minden epizódja ingyenesen streamelhető a YouTube-on.

Forrás: GamesRadar

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu