Több neves fejlesztővel erősített a Cyberpunk 2077 folytatásának stábja!

A CD Projekt RED közölte, hogy kik csatlakoztak a Project Orion kódnevű játék munkálataihoz.

 

Ne feledjük, hogy ezt a játékot a lengyel cég új észak-amerikai stúdiója vezeti, és a projekt még a fejlesztés korai szakaszában van. Több veterán csatlakozott a fejlesztéshez, és ők nem csak az alapjátékon, hanem a Cyberpunk 2077 egyetlen kiegészítőjén, a csak kurrens-gen platformokra megjelent Phantom Liberty-n is dolgoztak. A csapat Bostonban gyűlt össze az Egyesült Államok Massachusetts államában, és eddig is volt ott pár fontos ember (Gabriel Amatangelo, a rendező; Pawel Sasko, a segédrendező; Igor Sarzynski, a kreatív igazgató; Andrzej Stopa, a filmjelenetekért felelős rendező; Kacper Niepokolczycki, a környezetért felelős művészeti igazgató; Sarah Grummer, az ideiglenes vezető küldetéstervező; továbbá Kacper Koscienski, a mérnöki igazgató).

Nézzük az új csatlakozók listáját, megemlítve, hogy ki min tevékenykedett eddig. Dan Hernberg felelős producerként csatlakozik. Korábban az Amazon Games fejlesztési vezetőjeként, a Panic Button fejlesztési és termékmenedzsment vezetőjeként, valamint a Blizzard Entertainment vezető termékmenedzsereként dolgozott, és többek között olyan címek elkészítésében működött közre, mint a New World, az Apex Legends és a Diablo III. Ryan Barnard korábban többek között a Massive Entertainment és a Ubisoft játékigazgatója, valamint a Hitman-t fejlesztő IO Interactive játékmenetért felelős igazgatója volt. Képességeivel tervezési igazgatóként fog hozzájárulni a munkához. Alan Villani mérnöki igazgatóként csatlakozik a Project Orion csapatához. Korábban a Warner Bros. Games különböző termékeinek technológiai alelnökeként használta technikai szakértelmét többek között a Mortal Kombat számos címének technikai irányításával.

Anna Megill díjnyertes játékíró és szerző, aki 20 éves tapasztalattal rendelkezik a videojátékok terén. A Project Orionhoz vezető íróként csatlakozik, miután olyan játékokhoz járult hozzá, mint a Control (Remedy), a Dishonored: Death of The Outsider (Arkane Studios), Avatar: Frontiers of Pandora (Massive Entertainment), Guild Wars 2 (ArenaNet) és a hamarosan megjelenő Fable (Playground Games). Alexander Freed is erősíti a Project Orion írói munkáját. A New York Times-bestseller író, narratív tervező és képregényíró több mint 15 éves játékírói tapasztalattal rendelkezik, korábban a BioWare vezető írójaként dolgozott többek között a Star Wars: The Old Republicon. Emellett különböző nagy stúdióknak is írt és konzultált, többek között a DICE, az Obsidian Entertainment, a Wizards of the Coast és a 20th Century Fox FoxNext nevű játékrészlegének.

Sok sikert a csapatnak!

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu