A Mandalóriból csinál játékot a Respawn Entertainment?

A Star Wars Jedi-címek, illetve az Apex Legends és a Titanfall kapcsán ismert stúdió marad a Csillagok háborújánál, de most valami másba kezdhetnek.

 

Tom Henderson a Twitteren arról írt egy válaszában, hogy a Star Wars: Battlefront III valószínűleg újfent nem fog elkészülni (ahogy másfél évtizede sem), és helyette bár a Disney IP-jén marad a Respawn Entertainment, mégis valami újba kezdenek a Respawn Entertainmentnél. Ez olyasvalami, amit szerinte az emberek régóta várnak. Mivel a Star Wars Jedi: Survivor tavaly jelent meg, ennek folytatása még túl korai lenne, így lehetne akár a Jedi Knightból csinálni valamit. Ez volt az egyik IP, amit a rajongók találgattak, de felbukkant még a Jedi Academy, a The Force Unleashed, de még a Knights of the Old Republic is, de egyik sem a befutó.

Henderson szerint a The Mandalorian (magyarul A Mandalóri) kap egy játékadaptációt, ahol egy fejvadászt irányíthatunk, miközben a galaxist továbbra is a Császárság uralja. Ez sem rossz választás, ugyanis Grogu, avagy a bébi Yoda népszerűsége töretlen, és erre a Respawn is rá tudna valamelyest játszani. Az első tweetje után Henderson meg is erősítette, hogy tényleg ebbe az irányba tart a Respawn. Belső nézetes játék lesz, ahol fejvadászunk egy jetpackkel a hátán akár a levegőbe is felmehet, és a játékmenet díjazni fogja a stílust.

A 2016-os DOOM-reboothoz hasonlóan itt is a gyilkolászásból kaphatunk HP-t, de ezért itt sorozatban kell irtani ellenfeleinket. Ugorhatunk, gyorsan futhatunk ide-oda, és csúszhatunk is, míg fegyvereink között egy csuklórakéta, egy csáklyakötél, illetve az ellenfeleket és kincseket megjelölő szemvédő is felbukkan majd. Mindezekhez a Star Wars-univerzum bolygóin található lineáris pályákat kapjuk. Henderson szerint legalább 1-2 évre van még a játék megjelenése.

Mindez izgalmasan hangzik, de ne felejtsük, hogy ez jelenleg csak pletyka, így amíg az Electronic Arts és a Respawn Entertainment nem erősíti meg hivatalosan a projektet, még változhatnak a tervek…

Forrás: WCCFTech, Insider Gaming

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu